Ussipesa Inglise kuningakojas ehk mida tahab Camilla

Juhan Mellik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kurja juur: Camilla (pildil vasakul) pole Briti kuningliku perekonnaga sugugi mitte soojades suhetes. Eriti ei salli ta Kate Middletoni (paremalt teine).
Kurja juur: Camilla (pildil vasakul) pole Briti kuningliku perekonnaga sugugi mitte soojades suhetes. Eriti ei salli ta Kate Middletoni (paremalt teine). Foto: SCANPIX

Suurbritannia kuningakojas ussitab – kohalikus tabloidmeedias ja kõmuringkondades levivad jutud, kuidas prints Charlesi abikaasa, Cornwalli hertsoginna Camilla on suutnud enda vastu keerata pea kogu kroonitud perekonna.

Kuluaarijuttude järgi on Camilla (68, endise nimega Parker-Bowles) vaenu eriliseks objektiks kujunenud abikaasa Charlesi (67) pojad, printsid Harry (31) ja William (33), iseäranis aga viimase abikaasa Catherine Middleton ehk Kate (33).

Camilla kasutab juttude põhjal pisimatki võimalust, et Kate’i alandada. Kui uskuda portaali Celebritylaundry.com, siis on tema eelistatuimaks meetodiks kahtlemine naise päritolus. Camilla süüdistuste järgi on Kate oma päritolult pelk lihtkodanik, mitte mingi sinivereline. Ent nagu märgib portaal, kuulub juhtum kategooriasse «pada sõimab katelt». Nimelt kuulus Camilla enne Charlesiga abiellumist ka ise lihtsama rahva sekka – veelgi enam, ta oli igasuguse etiketi vastaselt juba lahutatud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles