Fotod: omapärane kodu Pelgulinnas sai kodukonkursi publiku lemmikuks

Kristel Trell
, Kodu.postimees.ee vanemtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Parim vannituba 2015
Parim vannituba 2015 Foto: Kodu&Aed

Konkursi Kodu Kauniks 2015 publiku lemmiku tiitli võitis Kertu Lääne ja Rauno Troosti kodu Pelgulinnas - pisikese kodu nutika vannitoalahenduse eest pärjati noor pere ka eripreemiaga.

Kui noored oma Pelgulinna korteri soetasid, seal vannituba polnud - pikast köögist tulnuks sellele ruumi napsata. «Meie pakuti mingisugust kajuti duširuumi laadset lahendust, aga see ei tulnud kõne allagi,» rääkis Kertu. «Olime nõus pigem köögist rohkem ruumi ära andma.»

Kas kogu aeg oldi remondi osas ühel nõul? «Vahepeal mees arvas vist küll, et hakkan segaseks minema, kui tahtsin seinal keraamilisi plaate värvida, aga natuke moosimist ja saigi tehtud,» naerab Kertu. «See oli kindlasti kõige hullem idee,» täiendab mees. «Läks nädal aega, et need kõik ära värvida, see oli raske töö.» Alguses ei planeerinud nad ka telliskiviseina välja jätta, aga pärast otsustasid ikka seda eksponeerida.

Mehe sõnul oli vannituppa küllatki raske asju ära paigutada. «Pesumasinale oli üliraske ruumi leida, aga lõpuks leidsime võimaluse ja kõik mahtus kenasti ära,» rääkis Rauno. «Meie meelest see nii väike polegi,» täiendas teda naine.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles