Armuke: teen abielunaistele teene, sest tänu minule jäävad nende suhted püsima

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Gweneth Lee on 45-aastane ärinaine, kes on olnud kolme mehe armuke. Naise sõnul on ta teinud teistele naistele teene, kuna ta on aidanud teiste abielusid koos hoida. 

Lee sõnul oleksid mitmed mehed oma abikaasad maha jätnud, kui neil poleks avanenud võimalust naisi petta. Väidetavalt ühe mehe abikaasa oli teadlik sellest, et ta mehel on kõrvalsuhe, kuid vaikis, sest ta ise ei tundnud enam seksi vastu kuigi suurt huvi, kirjutab Daily Mail.

«Kui see mees poleks saanud oma kaasat petta, siis ta oleks naise maha jätnud ning see oleks pereelu hävitanud. Ta jäi oma koju elama ja ta magas minuga nii, et tema naine oli sellest teadlik. Me olime väga diskreetsed. Ma lihtsalt võimaldasin tal lõbutseda. Kõik said sellisest asjade korraldusest kasu – isegi tema naine, sest tänu minule oli ta mees palju õnnelikum,» rääkis Lee oma tööst.

Gweneth Lee, kes jagab oma aega Londoni ja California vahel, tutvus kõigi meestega läbi tutvumislehe IllicitEncounters.com, mis on mõeldud just neile, kes soovivad armukest leida. Lee liitus lehega kümme aastat tagasi pärast oma abikaasa Roberti surma. Lee soovis kohtuda mõne rikka mehega ilma, et peaks end mehega siduma. Ta oli alati oma abikaasale truu olnud, kuid pärast mehe surma soovis naine proovida veidi eksootilisemat elustiili. 

Üks Lee sõbranna oli juba tutvumislehega liitunud ja naine nägi, et sõbranna elu oli muutunud palju lõbusamaks. «Ta soovitas mul proovida. See pole tavapärane kohtinguleht, seda ei anna Tinderiga võrreldagi. Sellised veebilehed tõmbavad ligi jõukamaid mehi. Nad on rikkad, usaldusväärsed ja väga seksuaalsed. Ma tahtsin lõbutseda, aga ma ei tahtnud oma ellu muid probleeme, mis võivad kõrvalsuhetega kaasneda,» jutustas Lee. 

Esimene afäär: Taani laevandusmagnaat

«See suhe sai alguse kaheksa aastat tagasi ja kestis kolm aastat,» meenutas naine. «Mees oli viiekümnendates eluaastates ja tema naine ei soovinud pärast menopausi enam üldse seksida. Neil olid ühised lapsed ja mehel polnud plaaniski oma naist maha jätta.»

Nende esimene kohtumine leidis aset ühes Londoni restoranis. Lee sõnul oli mees väga nägus ja ta oli erakordselt seksapiilne – läbitungivad sinised silmad, väga intelligentne, hea jutuga. «Tal oli kõik olemas,» ütles Lee.

Töö tõttu reisis mees väga palju ringi ja Gweneth Lee pakkus Londonis talle alati seltskonda. «Meie vahel oli kohe keemiat tunda, aga vahekorras olime umbes kuu pärast tutvumist. Mul on väga kõrge libiido ja me sobisime hästi kokku. Talle meeldis magamistoas eksperimenteerida ja üheskoos proovisime nii mõndagi. Ma olen päris mitmes Londoni restoranis käinud nii, et mul on käed olnud laudlina all käeraudades.»

Nende suhe arenes üha edasi ja lõpuks lendas Gweneth Lee üle Euroopa, et pakkuda mehele seltskonda ning olla temaga vahekorras. «Üks koht, kuhu ta mind kunagi ei lennutanud, oli Taani. See oleks olnud tema kodule liiga lähedal. Ta oli naisega kokku leppinud, et ei too mind kodule liiga ligidale,» meenutas naine.

Lõpuks armus Lee aga ühte härrasmehesse, kellega ta oli Londonis kohtunud. Ta lõpetas oma Taani kallimaga suhte ja üritas mõnda aega monogaamses suhtes olla. See aga ei sobinud naisele ja üsna pea oli ta uuesti tuttaval veebilehel tutvusi sobitamas. 

Teine afäär: turvaülem

«Üsna pea kohtasin nägusat meest, kes tegutses turvavaldkonnas. Ta veetis vahel nädalaid Lähis-Idas ja töötas suurte naftafirmade heaks. Ta elas oma naisest lahus, kuid neil oli ühine majutusettevõte Suurbritannias. Ta liitus veebilehega siis, kui nad olid veel abielus olnud,» kirjeldas Lee oma teist armukest. 

Ta meenutas, et mees oli väga meeldiv ja kui ta naasis välismaalt, oli Lee see, kes aitas tal tööpingeid maandada. Ajapikku hakkas nende suhe aga jahtuma, sest Leele ei meeldinud see, et mees nii pikalt temast eemal oli.

Kolmas afäär: raamatupidaja, kel oli viis last

Lee sõnul on tema kolmas kõrvalsuhe ideaalne näide sellest, kuidas ta aitas üht perekonda päästa. «Mu kallimal oli suur perekond ja tema naine oli tüdinud sellest, et pidi kogu aeg lastega tegelema. Kui mees pärast tööpäeva koju jõudis, oli seks viimane asi, millele naine suutis mõelda. Ta veetis mõned õhtud minuga ja me saime vahel kokku, et õhtustada ning seksida. Tema naine oli erakordselt armukade ja kui ta oleks naisele tõtt rääkinud, siis oleks naine ta maha jätnud. See oleks lastele üsna halvasti mõjunud,» sõnas Lee. Tänu armukesele suutis mees lõõgastuda ja perekonda koos hoida.

«Võib-olla ta naine kahtlustas, et midagi toimub. Ühel õhtul läks mees koju ja naine ootas teda vahuveiniga ning tal oli seljas väga seksikas pesu. Naine oli otsustanud, et on aeg abielus kireleek taas sütitada. Kuna tema abielu sai korda, siis me lõpetasime suhtlemise ja mees kustutas oma konto tutvumislehelt,» meenutas Lee.

Gweneth Lee kasutab endiselt tutvumislehte IllicitEncounters.com ja otsib Härra Õiget. «Ma tahaksin uuesti abielluda,» tunnistas naine. «Ma igatsen mugavustunnet ja seda, et püsisuhtes on sul kogu aeg kaaslane olemas. Kui minu abikaasa peaks kunagi liituma taoline veebilehega, siis ma tunneks end süüdi, et olen midagi tegemata jätnud või pole tema jaoks piisav.»

Tutvumisleht IllicitEncounters.com on teatanud, et jaanuarikuus kasvab nende kasutajate arv tavaliselt 25 protsenti, kuna paljud inimesed soovivad aasta alguses oma elu ja suhteid muuta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles