Meigikäsi roostes? Tippjumestajad kutsuvad iluõhtule teadmisi värskendama

Dagmar Lamp
, naine.postimees.ee toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jumestuskunstnik Lana Vallo.
Jumestuskunstnik Lana Vallo. Foto: Erakogu

Pühadehooaeg on kohe käes, kuid sa ei tunne end meigipintslit kätte võttes just üleliia kindlalt? Siis tasub ehk ette võtta meigikoolitus.

Järgmisel reedel toimub Mustpeade majas suurejooneline iluõhtu, kus jumestuskunstnik Lana Vallo koos Glow International Make-up School ja Glow Beauty Studio asjatundjatega õpetavad meigitehnikaid, mis päästavad nii argipäeva kui piduõhtu.

«Näitame nii klassikalisi meigitehnikaid, mis alati iga naise ilu rõhutavad ja tutvustame uusi trende ilumaailmas. Näiteks saab selgeks populaarsed näo modelleerimise võtted, aga ka lihtsad sammud, kuidas päevameigist saab kiiresti teha glamuurse õhtumeigi,» räägib Vallo. «Viimane on eriti vajalik kiire elutempoga tegusatele naistele, kes sageli peavad otse kontorist mõnele õhtusele vastuvõtule või üritusele jõudma.»

Lisaks Lana Vallole demonstreerivad oma oskusi jumestajad Ksenia Ljashenko ja Zoja Nova ning selgeks õpetatakse alati toimivad meigitehnikad nii argipäevaks kui saabuvaks pühadehooajaks. Õpitakse, kuidas teha laitmatut meigipõhja, saavutada perfektne kulmujoon ning panna huulevärv püsima. Samuti käiakse läbi erinevad meigistiilid trendikast naturaalsest no make-up look’ist glamuurse peomeigini. Üritusele oodatakse kõiki iluhuvilisi, eelnev ettevalmistus ei ole vajalik.

Ilugala on kakskeelne ning õhtut juhivad säravad Liina Randpere ja Alina Privalova. Lisaks loositakse iluõhtul mitmeid ahvatlevaid auhindu kosmeetikast meigikoolitusteni, antakse soovitusi erinevate jumestustoodete kohta ning kiirematele tehakse ka meik. Rohkem infot glowmakeup.ee.

Loosime ka meie lugejate vahel välja pääsmed üritusele. Külasta meie Facebooki-lehekülge ja kirjuta selle loo alla, milline on sinu asendamatu ilurituaal – olgu selleks kurgiviilud silmadel, hommikune külm dušš või asendamatu meigitoode, ilma milleta sa hakkama ei saa. Kaks lugejat saavad sõbrannad kaasa võtta ning koos ilugalat nautima minna! Tasuta pääsmed loosime välja 3. detsembril.

Copy
Tagasi üles