Komplimendid, mida iga mees tahaks oma naise suust kuulda

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Me kipume seda unustama, aga ka mehed tahavad aeg-ajalt komplimente kuulda. Tal on vaja tunda ja kuulda, et ta on sulle oluline ning et sa hindad, mida ta sinu või pere heaks teeb.

YourTango tõi välja üheksa komplimenti, mida iga mees tahaks oma naise suust kuulda.

1. Sul tuleb see nii hästi välja!

Kui mehel tuleb köögis midagi hästi välja või on ta magamistoas või trennisaalis väga osav, siis tee talle selle eest komplimente. Kui mees on mõne oskuse kallal kõvasti vaeva näinud, siis tasuks teda ka kiita.

2. Sa tekitad minus nii turvalise (või seksika, õnneliku vms) tunde.

See on üks siiramaid komplimente, mida mehele teha. Ta oskab seda kindlasti hinnata, kuna mõistab, et sa mõtled seda tõsiselt. Kui sa meeldid mehele, siis ta on valmis kõigeks, et tekitada sinus head tunnet, seega anna talle märku, et tal tuleb see hästi välja.

3. Sa oled nii seksikas! Mulle meeldivad su silmad (või naeratus, kõhulihased, käed vms).

Üks asi on see, kui ütled mehele, et ta on väga nägus, kuid hoopis paremad on need komplimendid, kui annad talle konkreetselt märku, mis sulle tema juures meeldib. Näiteks tema tugevaid õlgu või käsi kiites võid neid õrnalt puudutada, see annab komplimendile veel lisaväärtust.

4. Mulle meeldib sinuga koos olla.

See näitab mehele, et ta ei meeldi sulle mitte ainult välimuse või rahakoti suuruse pärast, vaid ka sellepärast, et temaga on tore koos aega veeta.

5. Mulle meeldib, milline sa neis pükstes (vm riideesemes) välja näed!

Kuigi meeste jaoks pole stiil ja õige riietuse leidmine nii oluline kui naistele, tahavad nad siiski kuulda, et üks või teine riietus näeb nende seljas hea välja. Eriti tähtis on see meeste jaoks siis, kui lähete üheskoos välja. 

6. See oli parim kingitus (või kohting, veinivalik vms).

Kui mees näeb vaeva, et sulle muljet avaldada, siis näita talle, et sa paned seda tähele. See muudab teda julgemaks ja ta tahab teinegi kord sind üllatada.

7. Sa oskad väga hästi oma tööd teha.

Mehe südant saab sulatada sellega, kui sa paned tähele, et ta pingutab tööl ja see annab häid tulemusi. Naised imetlevad tihtipeale seda, kui pühendunud mehed oma karjäärile on, kuid harva pannakse see imetlus sõnadesse.

8. Sul on tore perekond. / Mulle meeldivad su sõbrad.

Kõik naised ei saa oma meeste pere või sõpradega hästi läbi. Aga isegi siis, kui need suhted pole kuigi soojad, tasuks mehele teada anda, et sa austad tema perekonda ja hindad seda, et tal on pikaajalised sõprussidemed.

9. Mida ma ilma sinuta teeksin?

Mehed tahavad tunda, et neid vajatakse. Nad tahavad tunda, et on naiste jaoks vajalikud ja naised ei saaks ilma nendeta hakkama. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles