India pähkli viis seksi parandavat toimet

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

India ehk kašupähkel, tuntud ka kui nakar, on toitev ja tervislik, aga kas sa teadsid, et see väike krõmpsuv seeme võib aidata sind ka magamistoas?

Female First on vaadelnud lähemalt, miks kašupähklid nii kasulikud on. Esiteks sisaldavad India pähklid rohkelt tsinki, mineraali, mis on testosterooni tootmiseks eluliselt vajalik.

Pähklites sisalduv õli aitab alandada kolesteroolitaset, mis aitab kaasa üldisele tervise paranemisele ning on kasulik iga füüsilise tegevuse jaoks, kaasa arvatud seksiks.

Kašupähklites on rohkelt vaske, mis annab energiat ning turgutab vereringet – kõik selleks, et veri jõuaks erutushetkel õigetesse piirkondadesse.

India pähklitel on vereringet parandav ja lihaseid tugevdav efekt, mis on olulised hea seksuaalse aktiivsuse tagamiseks.

Kašupähklid on rikkad aminohappe arginiini poolest, mis on oluline lämmastikoksiidi sünteesimiseks. See omakorda on aga üks ainetest erektsiooni tekke taga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles