Kaheksa olulist arvu igas suhtes

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Tänapäeval on meil tähtsate kuupäevade ning numbrite meelespidamiseks nutifonid, sünkroonitavad kalendrid ja erinevad äpid, kuid on kaheksa arvu, mis on igas suhtes nii olulised, et neid tuleks ise meeles pidada.

Female First reastab need nii:

Teie esimese kohtingu kuupäev. Võibolla ei suuda te meenutada esimest päeva, mil kohtusite, eriti kui te olite enne suhet pikka aega sõbrad, aga esimene päris kohting võiks olla igavesti meeles. Kuidas sa valisid riietust, mida te tegite ja tellisite, mis tekitas ärevust ja mis tunded sind valdasid – see kõik on miski, mis väärib meelespidamist.

Teie kihluspäev. See oli oluline päev, kui ta lõpuks palus sind enda naiseks või andsite teineteisele lubaduse üheskoos elu veeta. Te ei pea seda igal aastal tähistama, kuid on meeldiv, kui see päev meeles püsib ning teineteisele meelde tuletate, et olete üksteist valinud.

Pulmapäev. Paljud paarid käituvad pärast abiellumist, nagu poleks see suurem asi, kuid tegelikult oli ju see päev, mil andsite ametliku lubaduse teineteise kõrvale jääda. See on oluline otsus ja miski, millele toetub teie ühine elu.

Partneri sünnipäev. Ta võib teha näo, et ei taha sünnipäevast midagi kuulda (eriti võib nii juhtuda, mida aasta edasi), aga sina võiksid seda siiski meeles pidada ning kasvõi väikese kingitusega tähistada. Kui aga partnerile on oma sünnipäev eriliselt oluline, siis seda enam peaks ka sulle olema tähtis see kuupäev meeles hoida.

Partneri vanus. Suures plaanis ei ole palju numbreid, mida pead oma partneri kohta teadma, seega püüa ikka meeles pidada, kui vana ta parasjagu on.

Tema suurusnumber. See on eriti oluline, kui tahad talle aeg-ajalt kingituseks mõne riideeseme kinkida. Suurusega möödapanek on esiteks tülikas ja kulukas ning teiseks näitab hoolimatust.

Partneri telefoninumber. Jah, see on ilmselt su telefonis, SIM-kaardil ja ka kontaktidena pilve saadetud, aga siiski: kirjuta see üles ja jäta meelde. Kunagi ei tea, mil võib seda hädaolukorras vaja minna ning just partneri telefoninumber võiks olla see ainus, mis sul ka une pealt meeles on.

Kaua te koos olete olnud. Muidugi ei pea sa seda minutipealt teadma, aga see, mitu aastat olete koos veetnud, on oluline meeles pidada. Seda mitte ainult ei küsita sageli, vaid see on ka sulle endale oluline ja aitab meeles pidada, kui suure osa oma elust oled sa otsustanud just selle inimesega jagada – ja selle eest tänulik olla.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles