Viis asja, mille põhjal inimesed sulle hinnanguid annavad

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Sa ei oska ehk arvatagi, millised on sinu juures need omadused või tegevused, mis panevad teised sinu üle endamisi hinnanguid jagama.

  1. Su riiete värv. Psychology Today ütleb, et riiete värv annab su isiku kohta rohkem välja, kui oleme seni arvanud. Inimesed, kes valivad tumedamaid toone, kalduvad olema tundlikumad ja kunstimeelsemad. Inimesed, kes kannavad punast, jätavad endast väga elava ja seltskondliku mulje.
  2. Küünte närimine. See jätab inimestele mulje, et sa oled kannatamatu, frustreeritud või teatud situatsioonides tekib sul ärevusreaktsioon.
  3. Kingad. See võib kõlada kummaliselt, kuid mõned psühholoogid usuvad, et inimloomuse üle on võimalik anda teatud hinnanguid inimese kingaeelistust jälgides. Vaadates jalatsite hinda, stiili, värvi ja üleüldist konditsiooni, on võimalik teha laiapõhjalisemaid järeldusi inimese sissetuleku, poliitiliste vaadete, soo ja isegi vanuse kohta.
  4. Käepigistus. See ei tohiks kellelegi üllatuseks olla, et käepigistus näitab, kui enesekindel sa oled. Käepigistuse põhjal, muide, saab otsustada ka, kas tegu on intro- või ekstraverdiga.
  5. Käekiri. Ühe uuringu põhjal on väikese, metoodilise käekirjaga inimesed häbelikud, samas kui need, kes kirjutavad suurelt ja lohakalt, kipuvad olema paremad suhtlejad. Samuti leiti, et inimesed, kes kirjutavad hoolsamalt, on tundlikumad ja empaatilisemad.
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles