Puder ei ole igav

  • Eesti parimaks pudrumeistriks kuulutatud Helena Kõivsaar jagab pudruretsepte.

Eesti parim pudrumeister Helena Kõivsaar: marjad muudavad pudru isuäratavamaks ja ka maitsvamaks.

FOTO: Eero Vabamägi

Ka argisest pudrust võib leida killukese glamuuri. Näiteks siis, kui segate sinna sortsu kookospiima, kübekese piparkoogimaitseainet või ehite mahlase marjakirjuga, nagu teeb Eesti parima pudrumeistri tiitliga pärjatud Helena Kõivsaar.

Tellijale

Gustav Adolfi gümnaasiumi lõpuklassi õpilane Helena Kõivsaar, kes valmistas Herkulessi pudruvõistluse parima pudru, sööb putru iga päev. Üksnes veest ja helvestest ei koosne see aga kunagi: törts kohvikoort või kookospiima, tiba kodujuustu või kohupiima, samuti maitseained ja marjad-puuviljad aitavad selle erilisemaks muuta.

Tagasi üles