Puder ei ole igav

Britt Rosen
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti parim pudrumeister Helena Kõivsaar: marjad muudavad pudru isuäratavamaks ja ka maitsvamaks.
Eesti parim pudrumeister Helena Kõivsaar: marjad muudavad pudru isuäratavamaks ja ka maitsvamaks. Foto: Eero Vabamägi

Ka argisest pudrust võib leida killukese glamuuri. Näiteks siis, kui segate sinna sortsu kookospiima, kübekese piparkoogimaitseainet või ehite mahlase marjakirjuga, nagu teeb Eesti parima pudrumeistri tiitliga pärjatud Helena Kõivsaar.

Gustav Adolfi gümnaasiumi lõpuklassi õpilane Helena Kõivsaar, kes valmistas Herkulessi pudruvõistluse parima pudru, sööb putru iga päev. Üksnes veest ja helvestest ei koosne see aga kunagi: törts kohvikoort või kookospiima, tiba kodujuustu või kohupiima, samuti maitseained ja marjad-puuviljad aitavad selle erilisemaks muuta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles