Suur kodukonkurss: ise tehtud, hästi tehtud

Kodu.postimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Kuvatõmmis videost

Postimehe portaal kodu.postimees.ee ja Fiskars kutsuvad kõiki nobedate näppudega Eestimaa inimesi näitama, kuidas nad on oma käteosavusega  kodu kujundanud.

Kodu.postimees.ee  kutsub nobedaid näppe, meistrimehi ja ise ilu tegijaid üle terve Eestimaa enda tegemisi näitama! Olgu see siis seinavärv, mustrid, joonistused, mööbel, tekstiilid või miski muu. Võibolla oled koguni kodumaja algusest peale oma kätega rajanud või on sinu hobi vanade asjade restaureerimine oma kodu tarvis?

Saada meile 10. detsembriks aadressile kodu@postimees.ee pildid (võimalusel ka videolink) ja lugu sellest, kuidas oled kodu oma meisterdamisega kaunistanud ja meie jagame parimatele auhindu.

Auhinnad paneb välja aia- ja kodukaupade tootja Fiskars. Parimaid isetegemise lugusid ootavad Fiskars SnowExpert autotarvikud: jääkaabits, hari ja autolabidas, X5 lõhkumiskirves väiksemateks puutöödeks ning mitmeotstarbeline kääride komplekt.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles