Mis on Ultimate Brow kulmumeik?

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Ultimate Brow

Umbes kümmekond aastat tagasi hakkasid meigitrendid rõhku asetama täiuslikult viimistletud kulmudele. Oli ka viimane aeg, sest üks Eestit külastanud vene meigikunstnik märkis esmamuljena, et Eesti naistel pole millegipärast kulme. 

Täna on kulmuteenuseid valikus palju, kuid mida valida siis, kui püsimeiki päris ei taha ja tavalise hoolduse kahjuks räägib tõik, et selle ilu just väga pikalt ei naudi? Siiani pakuti lahenduseks kulmupikenduste teenust. Kui pikenduskarvad kinnitatakse oma kulmukarvade külge, siis püsib selline tulemus päris mitu nädalat, kuid probleem seisneb selles, et tavaliselt tuleb neid karvu lisada just nendesse kohtadesse, kus kulmukarvu ei ole. On siis põhjuseks liig hoogne kulmude kitkumine, trauma või muu selline, igal juhul tuleb kogeda seda, et karvad seal ei püsi. Lahendus võib peituda sel sügisel Eestisse jõudnud Ultimate Brow teenuse näol. 

Mille poolest Ultimate Brow erineb teistest kulmuhooldustest?

Ultimate Brow hoolduse alguses teeb kulmudisainer kerge korrigeeriva hoolduse ning siis segatakse kokku tekstuurgeel. Segatakse kokku tähendab seda, et tekstuurgeelile lisatakse toon, mis sobib kõige paremini kliendi juukse ja nahatooniga. Järgnevalt kantakse geel kulmudele. Võimalik on seda teha nii karvtehnikas, mis tähendab seda, et iga karv joonistatakse täpselt välja kui ka hajutatult. Viimase puhul sarnaneb lõpptulemus eelkõige tavapärase kulmumeigiga. Geel kantakse otse nahale ning lõpptulemus ei sõltu sellest kui tihedad või siis hõredad on oma kulmud. Tulemus püsib 2-3 nädalat ja on väga loomulik.

Erinevate terviseprobleemide või traumadega võib kaasneda juuste ja kulmude kadu. Hiljuti soovitati sellisel juhul kulmupikenduste teenust, kuid probleemiks jäi, nagu ka eelnevalt märgitud, see, et hooldus püsis ainult paar päeva. Ultimate Brow tehnika võimaldab ka sellisel juhul n-ö joonistada nahale täiuslik kulmukaar, mis võimaldab selle iluvea unustada pea paariks nädalaks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles