Mida arvavad mehed keha tätoveerimisest ja augustamisest?

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: CARLOS JASSO/REUTERS

Aastakümneid tagasi peeti tätoveeringute tegemist ja keha augustamist tabuks. Praegusel ajal on aga kehakaunistused täiesti tavalised asjad ja nii mõnigi naine on lasknud oma kehale mõne kauni pildi teha või ehtinud privaatse koha neediga. Kas olete aga kunagi meestelt uurinud, mida nemad arvavad keha tätoveerimisest ja augustamisest?

Huff Post tegi koostööd meestele suunatud portaaliga AskMen ja palus umbes 1300 mehel sel teemal arvamust avaldada. 

Kas sul on midagi selle vastu kui naisel, kes sulle meeldib, on tätoveering? 69 protsenti meestest vastas eitavalt, 31 protsenti meestest jaatavalt.

Kas sul on midagi selle vastu kui naisel, kes sulle meeldib, on mõni piercing? 55 protsenti meestest vastas eitavalt, 45 protsenti jaatavalt.

Millisesse kohta tehtud tätoveering on sinu arvates kõige atraktiivsem? Õlale/selja ülaosale - 26 protsenti; puusale - 31 protsenti; jalale - 13 protsenti; käele - 15 protsenti; alaseljale - 13 protsenti.

Scanpix
Scanpix Foto: SCANPIX

Millisesse kohta tehtud piercing on sinu arvates kõige atraktiivsem? Nina külge - 24 protsenti; nibu külge - 14 protsenti; keele külge - 7 protsenti; nabasse - 61 protsenti; kliitori külge - 4 protsenti.

Millisel kehaosal sa ei sooviks naisel tätoveeringut näha? Õlal/selja ülaosal - 10 protsenti; puusal - 6 protsenti; jalal - 21 protsenti; käel - 26 protsenti; alaseljal - 37 protsenti.

Millisel kehaosal sa ei sooviks naisel piercingut näha? Ninas - 29 protsenti; nibu küljes - 12 protsenti; keelel - 25 protsenti; nabas - 6 protsenti; kliitori küljes - 29 protsenti.

Tulemused olid küsitluse läbiviijate jaoks mõnevõrra üllatavad. 32 protsendil küsitluses osalenud meestest olid endal tätoveeringud ja 13 protsendil olid piercingud. Üle 50 protsenti vastanutest tunnistas, et neile meeldivad naisel, kel on tätoveeringuid või muid kehakaunistusi. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles