Ariel Winter astus sotsiaalmeedias halvustajatele julgelt vastu

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ariel Winter.
Ariel Winter. Foto: Patrick McMullan Co./McMullan/Sipa USA

Kui vaadata sotsiaalmeedias kuulsuste piltide all olevaid kommentaare, siis saab kiiresti selgeks, et kommenteerijad pole kunagi rahul sellega, milliseid riideid tuntud inimesed kannavad. Mõni aeg tagasi avaldas «Moodsast perekonnast» tuntud 17-aastane Ariel Winter Instagramis foto endast ja oma kahest väiksest sugulasest. Winter kandis fotol ainult bikiine ja muidugi pälvis see palju negatiivseid kommentaare.

Elite Daily andmetel jagas Winter fotot fännidega selleks, et näidata neile, milline tore päev tal oli, ei mõistnud inimesed seda sugugi nii. Kommenteerijate jaoks on napis rõivastuses naine eriti magus pala, mistõttu ei kulunud kaua aega, kuni Winteri foto juurde tekkisid seksuaalsed ja üsna negatiivse sisuga kommentaarid.

Järgnevalt lisas noor näitlejanna Instagrami foto naise jalast, kuhu olid erinevale kõrgusele märgitud erinevad sõnad («vanamoodne», «viisakas», «flirtiv», «ulakas», «väljakutsuv» jne). Foto juures seisis järgmine tekst:

«Kes oleks osanud arvata, et sugulastega tehtud fotost võiks midagi sellist välja kooruda? Tütarlapse seeliku või muu rõivaeseme pikkus ei viita sellele, et ta noriks tähelepanu või midagi muud.

Mul läheb süda pahaks, kui ma mõtlen sellele, et mõne inimese arvates viitab minust ja mu sugulastest tehtud foto sellele, et «ma ise tahtsin seda».

Ma ei pööra tavaliselt tähelepanu neile õelatele asjadele, mida inimesed julgelt oma arvutiekraanide taga ütlevad, kuid seekord mõtlesin neile neidudele, keda kiusatakse kas koolis või internetis.

Te pole ise milleski süüdi, hoolimata sellest, milliseid rõivaid te kannate – te väljendate end ja ärge kunagi arvake, et olete negatiivsuse ära teeninud vaid oma riiete tõttu – TE OLETE ILUSAD.

Olge enda üle uhked ja ärge laske teiste kommentaaridel oma enesehinnangut hävitada.

Meie, tüdrukud, peame kokku hoidma!!!»

Praeguseks on foto meeldinud üle 40 000 inimesele ja võib väita, et noore naise sõnavõtt liigutas paljusid. Endiselt on väga palju inimesi, kes on veendunud, et vägistamis- või kiusamisohvrid «olid selle ära teeninud» või tegid ise midagi, et asi nii kaugele läks. Selline mõtteviis on aga väga vale. 

Eelnevalt oli Ariel Winter meedia huviorbiidis selle aasta augustis, kui ta tunnistas, et käis rinnavähendusoperatsioonil. Winter lootis, et tema aususest on abi paljudele noortele naistele, kel olid samad probleemis, mis temal. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles