Heili Klandorf: Segased tunded

Heili Klandorf
, Postimees Elustiili juhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Heili Klandorf, Postimees Elustiil, juhataja
Heili Klandorf, Postimees Elustiil, juhataja Foto: Heiki Laan/erakogu

Maailma rahutute ja ärevate sündmuste taustal on siiski üks kindel – elu peab edasi minema ja lähebki. Tasakaalustamaks lehtede ja portaalide kurbi ning rõhuvaid uudiseid toob käesolev Elustiil sinuni elu päikselisema, õnnelikuma poole ja jagab tänases numbris kahe kauni naise Liina Randpere ja Kristiina Heinmets-Aigro beebiootuse rõõmu.

Olgu laps planeeritud või tuleb kaks triipu rasedustestil üllatusena, mõlemal juhul valdavad tulevast ema segased tunded. Sekundi murdosa jooksul vuhiseb peast läbi mõtet virvarr: kas ma pean päevapealt midagi muutma? Kas mul tuleb oma senise eluga nüüd alatiseks hüvasti jätta? Appi, ma ju alles jõin klaasi veini, kas beebi tundis ka seda? Kuidas teatada rõõmusõnumit lähedastele? Ja, mis kõige tähtsam – kuidas tulevane isa uudise peale reageerib? Sel hetkel ütle endale: rahu ja ainult rahu. Üks samm korraga – babysteps, nagu öeldakse. Küll kõik saab selgeks ja laheneb, aga nüüd on su isiklik maailm tõesti veidi muutunud ja ma luban, et õnnelikumaks, paremaks, sallivamaks ja hoolivamaks. Rohkelt hoolivust meie igapäevaellu!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles