Telekokk Nigella Lawsoni versioon tuntud salatist on saanud palju kriitikat

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Caesari salat.
Caesari salat. Foto: Matthew Mead/AP

Tuntud telekokk Nigella Lawson avaldas hiljuti retsepti, kuidas teha klassikalist Caesari salatit veidi teistmoodi. Internetis on tema retsept väga palju kriitikat saanud.

Nigella tutvustas oma retsepti saates «Simply Nigella» ja fännid polnud sugugi tema versiooniga rahul. Nigella retsepti järgi tuleb roheline salat pista koos anšooviste ja küüslauguga ahju, samal ajal tuleks praadida muna. Kui salat on valmis küpsenud, tuleb tõsta praetud muna selle peale ja kõige viimaks riivida veidi parmesani juustu. Salatit serveeritakse nagu ikka saiakuubikute ja kastmega, vahendab Huff Post.

Fännid on aga veendunud, et Nigella on hulluks läinud, sest kuidas muidu selgitada seda, miks paneb kogenud kokk salati ahju.

«Tundub, et Nigella on aru kaotanud. Ta küpsetas just salatit ahjus koos anšoovistega, pani praemuna salati peale ja nimetas seda söögiks,» kirjutas üks fänn Twitteris.

«Praetud muna koos kõrvetatud salati, kalajäänuste ja röstsaiaga. Kokandustundidest pole Nigellale küll mingit kasu olnud,» arvas teine.

«Alates hetkest, mil ta pani rohelise salati ahju, polnud enam tegemist Caesari salatiga,» leidis üks pettunud vaataja.

Samas tuleb meeles pidada, et tegemist on saatega, kus Nigella õpetab, kuidas vähema vaevaga maitsvaid toite teha.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles