Retsept: Evelin Ilves valmistas esimest korda müslit

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Evelin Ilves Tallinna toidumess 30.10.2015
Evelin Ilves Tallinna toidumess 30.10.2015 Foto: Viktor Burkivski

Endine presidendiproua ja kuulsaks saanud leivameister Evelin Ilves jagab fännidele sotsiaalmeedias oma elu esimese müsli retsepti. Proovige järgi!

«Tegin eile õhtul esimest korda ise müslit: peotäis kreeka pähkleid ja mandleid, pisut kôrvitsa seemneid ja kuhjaga suuri kaerahelbeid, kastmeks vahtsasiirupit ja head õli, näpuga soola ning vaniljet, korralikult läbi segada ja 20 minutiks 180c ahju,» jagab Evelin maitsva hommikusöögi teadmisi.

«Sooja müsli sisse saab segada veel kuivatatud puuvilju, marju- mina panin Chaga Healthi külmkuivatatud pohlad ja mustikad - puha meie oma metsadest - ööseks jahtuma ja.... Hommikul on kõik nii müstiliselt müsliliselt maitsev ja tervist tulvil!» kiidab proua.

Tegin eile ôhtul esimest korda ise müslit: peotäis kreeka pähkleid ja mandleid, pisut kôrvitsa seemneid ja kuhjaga suuri...

Posted by Evelin Ilves on Monday, 16 November 2015
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles