Veel tähemärkide halbu omadusi - ja kuidas nendega toime tulla

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Väga sageli on horoskoobid pigem positiivsed ning muudavad ka sinu halvimad omadused nunnudeks veidrusteks. Ütleme aga ausa tõe välja!

Higher Perspective nimetab omadused, mis võivad iga tähemärgi teinekord täiesti väljakannatamatuks muuta.

Jäär

Sa oled võimukas, kamandav ja ülbe. Sa võid tunduda väga võitlushimulisena ning kui sa end ei kontrolli, võib olla võimatu sinu alluvuses töötada. Hea nipp oleks maha rahuneda ja asja lõdvemalt võtta. Langeta oma ootusi ning ära unusta, et sa oled ainult üks inimene miljarditest.

Sõnn

Sa võid küll olla usaldusväärne, aga sa oled kohutavalt jonnakas. Sa oled rahamaias ning võid teinekord minna eesmärgini jõudmiseks piltlikult öeldes üle laipade. Proovi mitte oma jäärapäisuses olla kättemaksuhimuline.

Kaksikud

Sa oled küll meeldiv inimene, aga sa oled kahepalgeline. Sa kaotad inimeste ja asjade vastu huvi väga kiiresti. Aeg-ajalt oled sa väga lapsik.

Vähk

Sa oled nii tundlik, et kogu elu tundub sulle sõjatandrina. Viisakalt öeldes oled sa tujukas ning vihasööstud on sinu puhul kerged tulema. Sulle tundub sageli, et inimesed ründavad sind. Ära unusta, et peaaegu kunagi pole see tegelikult nii.

Lõvi

Sa oled edev ja enesekeskne. Sind kannustab tähelepanu ning õnnetundeks on sul vaja teiste kiitust. Õpi olema iseendaga õnnelik.

Neitsi

Otse öeldes: sul on ora p*s. Su perfektsionism võib ületada igasugused piirid, eriti kui keegi sinuga vaielda julgeb. Rahune maha ja lepi, et ka teistel on omad vead.

Kaalud

Sa ei suuda vastu võtta ühtki otsust. Tõsiselt. Tee mingi otsus juba ära. Palun.

Skorpion

Sa oled ääretult kontrollihimuline. Sa vihkad muutusi ning sul on raskusi andestamisega. Just viimasega peaksid sa enim tööd tegema. Õpi andestama ja edasi liikuma.

Ambur

Sa oled otsekohene, väga kangekaelne inimene. Samal ajal hoiad sa distantsi, mistõttu on sul lihtne muutuda õelaks. Ära unusta teiste suhtes empaatiat näitamast.

Kaljukits

Sa muretsed peaaegu alati liiga palju ning oled sageli liiga jäik. Ära kuluta nii palju aega tööle ja kohe kindlasti ära anna järele oma loomuses peituvale ärakasutamis-nõrkusele.

Veevalaja

Vaikne, aga surmav. Kui oled kellegi peale pahane, võid muutuda tõeliseks Jääkuningannaks. Sul on raskusi enda avamisega. Õpi oma mõtteid otse välja ütlema.

Kalad

Sodiaagi tuulepea. Sul on raske reaalsuses viibida ning see paistab välja. Kujutlusvõime on kindlasti hea, aga ära unusta olla innukas.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles