Kuidas väljendavad erinevad päikesemärgid armukadedust?

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Armukadedus on tuttav meile kõigile. See on keeruline ja veidi ebameeldiv tunne, mis võib endaga kaasa tuua veel terve hulga negatiivseid tundeid. Aga see, kuidas sa armukadeduse tõttu käitud, sõltub suures osas su tähemärgist.

YourTango uuris välja, kuidas väljendavad erinevad päikesemärgid armukadedust. Otsi enda oma üles ja loe, kas see iseloomustab ka sind.

Jäär. Kuigi võib jääda mulje, et Jäär saab igas olukorras hakkama ja on väga enesekindel, painab teda tegelikult ebakindlus. Kui oled Jääraga suhtes, pane end valmis emotsioonide karusselliks. Tõde on see, et Jäärale tegelikult meeldib draama.

Sõnn. Sõnn on kangekaelne ega taha oma emotsioone teistele näidata. Kuna Sõnn on ühtlasi ka väga ratsionaalne, ei muutu ta kergesti armukadedaks. Kui tal tekivad kahtlused, järgib ta oma sisetunnet ja kui tulemus on selline, nagu ta kartis, lõpetab ta asja üsna vaikselt ega tekita stseeni.

Kaksikud. Kaksikud teavad, et partnerile truu olemine võib olla paras väljakutse, kuid see ei tähenda, et nad ei eeldaks oma kallimatelt truudust. Kaksikud võivad ausalt tunnistada, et nad on armukadedad vaid seetõttu, et partner kinnitaks neile, et kõik on tegelikult hästi. Kaksikud oskavad hästi oma emotsioone kontrollida, kuid vahel võib juhtuda, et armukadedus muudab neid tujukaks.

Vähk. Vähki ei paina armukadedus kuigi tihti, sest kui Vähk on suhtes, siis ta on kõrvuni armunud ja eeldab sama ka partnerilt. Kui ta aga peaks armukadedaks muutuma, hoiab ta kõiki tundeid enda sees, kuni need muutuvad vihaks. Kui oled Vähki korra alt vedanud, ei andesta ta sulle seda kunagi.

Lõvi. Kui sinu elus on tähtsal kohal Lõvi, suuna kõik oma tähelepanu temale. Lõvi võib armukadedaks muutuda ka kõige väiksema asja peale. Ta ei hoia end eriti tagasi, sest tema arvates on tal täielik õigus endast väljas olla.

Neitsi. Neitsi hoiab oma tundeid kontrolli all, kuid sisimas võib ta olla väga armukade. Vaata Neitsile sügavalt silma ja sa võid näha tema tõelisi tundeid. Kui Neitsi peaks midagi kahtlustama, siis ta ei pöördu sinu poole enne, kui ta pole olukorda hoolikalt analüüsinud. Arvesta sellega, et kui tema kahtlustel on alust, ei pruugi ta sind enam kunagi usaldada.

Scanpix
Scanpix Foto: SCANPIX

Kaalud. Kaalud tahavad kahte asja: teistele meeldida ja vältida konflikte. Kahjuks on Kaaludel kalduvus olla ebakindel ja armukade. Kuna ta eelistab iga hinna eest konflikte vältida, varjab ta ilmselt oma armukadedust võimalikult kaua, kuni ta on suutnud end veenda, et tal pole põhjust armukade olla.

Skorpion. Skorpion on tähemärkidest kõige armukadedam. Ta võib armukadedaks muutuda ka kõige suvalisema inimese peale, kes sinust tänaval möödub. Armukadedus võib Skorpioni jaoks muutuda kontrollivaks jõuks ja ta võib oskuslikult seda ära kasutada.

Ambur. Amburid on harva armukadedad ja isegi, kui see tunne neid painab, ei tunnista nad seda. Nad ei talu aga mõtet, et keegi võib neid petta ja kui see peaks juhtuma, siis truudusetust Amburid andeks ei anna. Kõige mõistlikum oleks temaga koos maha istuda ja talle selgitada, et muretsemiseks pole põhjust, siis pole ka ohtu, et Ambur võib mõelda armukadedusele.

Kaljukits. Kaljukitsed on alalõpmata armukadedad, kuid nad ei räägi sellest. Hea on aga see, et nende armukadedushood ei kesta kuigi kaua.

Veevalaja. Veevalaja on ettearvamatu ega näita oma tundeid kõigile. Ta ei muutu sageli armukadedaks ja kui ta peaks armukade olema, jätab ta kohe selle partneri maha, kes antud tunde esile kutsus. Ta ei vaja mingeid selgitusi.

Kalad. Kaladel on kõige vähem probleeme armukadedusega, kuid ka neil võib ette tulla murdumishetki. Kalad on empaatiavõimelised ja väga hästi teadlikud teiste tunnetest. Kui Kalad eeldavad partnerilt truudust, lojaalsust ja tähelepanu.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles