Saapad – stiil ja mugavus ühes

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rike Demuth
Rike Demuth Foto: Vida Press

Sügise ja talve saabudes vahetuvad kingad saabaste vastu. Saapad saavad nüüd kogu fookuse endale ning kolivad ka riidekapis õigustatult ettepoole.

Foto: osta.ee

Saapamaailmas vahetuvad samuti trendid, kuid õnneks siiski mitte üleöö, kirjutab osta.ee moeblogi. Ratsastiilis, poolsaapad ja ülepõlvesaapad on ikka moes. Kuid 70-ndate mõjutustest ei jää ka saapad puutumata. Seemisnahk, narmad ja beežid toonid on märksõnad, mis annavad aimdust 70-ndate vibe’ist. 

Nöörsaapad ja moto-stiilis saapad pole samuti kuhugi kadunud ning sobivad mõnusaks kontrastiks näiteks pidulikule kleidile. Õlgadele võiks lisada veel nahktagi.

Foto: osta.ee

Poolsaapad võivad olla plokk-kontsaga igapäevaleiba teenivad saapad, milledega võid kõndida kilomeetreid, ilma, et kuhugi ebameeldiv vill tekiks. Saabastel võib olla kasvõi tagasikeeratud karvane äär, mis lume saabudes ja tutimütsiga koosluses kohe eriti hästi «tööle» hakkavad.

Poolsaapad võivad olla ka tikk-kontsa ja terava ninaosaga, sellised klassikalised, mis oma olemuselt on kõige ligilähedasemad kontsaga kingadele. Kui tahad oma naiselikkust rõhutada, siis haara kapist just sedasorti poolsaapad.

Foto: osta.ee

Mina ise olen olnud terve elu suur saapakummardaja ja austaja. Mul on saapaid igas stiilis ja värvis. Kuid kui hakkan mõtlema, millal viimati saapaid kandsin, siis ütlen ausalt – ei mäleta. Ülepõlve saapad on viimasel ajal kindlasti kõige rohkem kasutust leidnud, aga igapäevaselt ratsastiilis saabaste kandmise olen edukalt asendanud hoopis Nike Air Max-idega.

Lase saabastel kanda ennast mõnusalt järgmisesse aastaaega ja naudi, mida elu Sulle pakub!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles