Mida näitab lemmikpitsa su sekselu kohta?

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Öeldakse, et halb seks on nagu halb pitsa – oli küll halb, aga vähemalt sai pitsat! Mida ütleb aga sinu sekselu kohta sinu pitsaeelistus?

Female First arvab vähemalt nii:

Pepperoni – sa oled laisk armastaja. Sulle meeldib lebada voodis nagu pepperoniviil juustu vahel ning sa ootad, et su partner teeks ära kogu töö.

Margareta – su sekselu on tavapärane. Sulle ei meeldi teha rutiinis muudatusi või uusi asendeid proovida. Sa tead, mis sulle meeldib, kuna see on end ajaga tõestanud.

Liha eri – sa tahad saada kõike! Sa tahad eksperimenteerida kõige ja kõigiga kõikjal. Sa tahad kogeda võimalikult palju erutavaid hetki, nii et elu lõpus sul ei oleks ühtki kahetsust.

Hawaii – sa oled oma seksuaalmaitses eksootiline ning sulle meeldib oma öökapikest täita erinevate maitsete ja lõhnadega. Sa usud, et puhkused on ette nähtud seksiks ning oled kõige vallatum, kui oled kodust eemal.

Vegepitsa – BDSM-mängud, piitsad ja muu sarnane on sinu jaoks magamistoas kindel ei. Sa ei taha midagi sellist kunagi proovida ning sa usud, et seks ja valu ei tohiks omavahel kuidagi seotud olla.

Singi- ja seenepitsa – sulle meeldib tasakaal. Sa naudid uute asjade proovimist, aga sulle meeldib ka teha asju vanamoodi ning minna lihtsalt hetkega kaasa.

Katteta – su seks on lihtne. Sa ei lase seksleludel, vidinatel ja peenel pesul takistada ülimat eesmärki: pugeda linade vahele ja lihtsalt seksida.

Vürtsikas kanapitsa – sust imbub seksikust ja sa ajad oma partneri sekundiga kuumaks. Sa otsid alati võimalusi tuua magamistuppa vürtsi ja su partner tuleb sinuga rõõmuga kaasa.

BBQ pitsa – sa ei ütle ära seksist värskes õhus ning suvi on parim aeg vallatuteks vabaõhuseiklusteks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles