Viis väikest liigutust, millega oma suhet paremaks muuta

Dagmar Lamp
, naine.postimees.ee toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Higher Perspective reastas viis väikest ja igapäevast asja, mida sa saad teha, et su suhe muutuks paremaks. Need pole keerulised ega aeganõudvad, kuid aitavad parandada suhte kvaliteeti märkimisväärselt.

  1. Tee elu kergemaks. Loomulikult ei ole sa oma partneri teenija, aga kui sa saad muuta teie ühist elu lihtsamaks, tee seda. Aita kodutöödes, võta mõni korralduslik ülesanne enda õlule.
  2. Lase partneril puhata. Elu on stressirohke ning kohati väsitav meie kõigi jaoks. Üllata oma armsamat ning broneeri spaakülastus või sõit suvilasse.
  3. Ole tänulik. Pole tähtis, kui väike žest – näita, et oled tänulik kõige eest. Täna kaasat, et ta teeb sulle tassikese teed või viib korda midagi, mida oled talt palunud. Ära ainult väljenda tänulikkust, püüa seda ka tõeliselt tunda. Ole tänulik!
  4. Kallista. Mitmed uuringud kinnitavad, et embamisel on mitmeid tervendavaid omadusi, näiteks vähendab kallistamine stressi ja suurendab õnnetunnet. Veeda iga päev aega kallima käte vahel.
  5. Jäta kirjakesi. Kui su partner armastab šokolaadi, jäta talle leidmiseks tahvel koos kirjakesega. Kirjuta dušiudusele peeglile «Ma armastan sind». Väikesed meeldetuletused, et sa teda armastad, on ääretult olulised.
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles