Saadame kümme lugejat kaaslasega filmi «Kõrbelill» vaatama!

Esme Kassak
, ajakirjanik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Waris Dirie esitlemas oma värskeimat raamatut «Black Woman, White Country» Saksamaal 2010. aasta maikuus.
Waris Dirie esitlemas oma värskeimat raamatut «Black Woman, White Country» Saksamaal 2010. aasta maikuus. Foto: Scanpix/AP

Märkamatult on kätte jõudnud aasta lõpukuud, mil tavalisest enam mõeldakse heategevuse peale. Meie tunneme huvi, kas ja mil moel oled Sina teinud heategevust.

Kõigi vastajate vahel jagame välja kümme kutset kahele filmi «Kõrbelill» seansile Tallinnas. Tõsielul põhinev lugu supermodell Waris Diriest linastub Coca Cola Plazas 19. novembril. Võitja saab koos kaaslasega minna vabalt valitud seansile vautšeri alusel.

Heategu ei pea alati olema rahaline ega ka materiaalne, vahel piisab sellest, et käärid käised üles ja aitad oma aja, teadmiste ja tegemistega. Soovime teada, kuidas on meie lugejad kokku puutunud heategevusega, et anda ideid ka teistele. Piletiloosis osalemiseks ootame vastust küsimusele:

Kas ja kuidas oled teinud heategevust? On see olnud rahaline, materiaalne või seotud ise abistamisega? Mis valdkonnad vajavad Sinu meelest enim toetust?

Vastata saab kuni 15. novembrini kommentaarina antud loo juurde, kui lisate vaikimisi vaid toimetusele nähtava e-maili,  saates kirja aadressile naine(at)postimees.ee teemal «Minu heategu» või siis kommenteerides teemat meie Facebooki fännilehel www.facebook.com/pmnaine.

Waris kasvas Somaalias, vaese kitsekarjuse peres. Kui isa tahtis 13-aastase tüdruku vanale mehele abikaasaks anda, otsustas Waris põgeneda. Ta jõudis Londonisse ja jäi oma eksootilise välimusega silma, saades modelliks. Tema tõeline elutöö algas siis, kui valusa minevikuga silmitsi seistes alustas ta ÜRO erisaadikuna võitlust naiste julma kohtlemise lõpetamiseks.

Film «Kõrbelill» on valminud samanimelise bestselleri ainetel, millele on tänaseks ilmunud juba mitu järge.

Ühele vautšerite komplekti võitjatest loosime välja ka raamatu «Kõrbelill», mis on eestikeelselt välja antud aastal 2000.

Filmi info leiad siit: www.desertflower-movie.com.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles