Kehakeeleekspert teab, kuidas hetkega atraktiivsem tunduda

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kalluta pead ja naerata!
Kalluta pead ja naerata! Foto: Vida Press

New Yorgi kehakeeleekspert Tonya Reiman on veendunud, et enesekindlus tuleb kasuks nii töövestlustel kui kohtingutel ning tutvustab nippe, kuidas selline paista.

Hea mulje jätmiseks saab Reimani sõnul oma kehahoiuga jätta enesekindla inimese kuvandit, vahendab Daily Mail.

Näiteks saab vestluskaaslane kohe aru, millest mõtled, kui su nägu on pinges. Kui sul läheb kergesti kulm kipra ja krigistad hambaid, siis katsu enne olulist hetke oma nägu sügava hingamisega lõdvestada. 

Enesekindlal inimesel on hea rüht, mistõttu ei tohiks töövestlusel või kohtingul küüru vajuda. Hoia selg sirge ja sa tundud kohe ka palju kenam. Naerata sinna juurde ja suurem töö teise poolehoiu võitmiseks on juba tehtud. 

Tonya Reimani salanipp inimeste mõjutamiseks on aga veelgi lihtsam. Nimelt soovitab ta rääkides veidi pead kallutada, et enesekindlam tunduda. Kohtingul olles tuleks tema sõnul kallutada pead kergelt vasakule, töövestlusel aga paremale. Viimane näitab, et oled usaldusväärne. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles