47-aastane naine sünnitas tund aega pärast rasedusest teada saamist

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Youtube/ekraanitõmmis videost

Massachusettsi naine Judy Brown sai väga suure üllatuse osaliseks, kui ta läks kõhuvaludega haiglasse ja sai teada, et saab kohe emaks.

Seda, et naised oleksid enda teadmata rasedad, on ette tulnud varemgi. Judy loo teeb aga veelgi eriskummalisemaks see, et ta on 47-aastane. 

Värske ema rääkis ABC Newsile, et läks tugevate kõhuvaludega Beverly haiglasse, ise arvates, et tegu on mingi ummistuse või sapikividega. Arstid said aga kohe aru, et naine on sünnitamas. Talle oli see muidugi suur šokk ja võttis veidi aega, et reaalsus kohale jõuaks. 

Judy ja tema abikaasa Jason on abielus olnud 22 aastat. Nad ole kunagi laste saamise nimel vaeva näinud, kuid pole seda ka otseselt ära hoidnud. Enda sõnul elasid nad järgides põhimõtet, et kui see juhtub, siis juhtub. Juhtuski nii, et laps tuli alles nüüd, kui nad on juba keskealised. 

Miks ei saanud siis Judy aru, et on rase? Nimelt pidas ta oma keha muutusi menopausi sümptomiteks, mis tema vanuses on igati arusaadav. Kui viimastel raseduskuudel paisus Judy kõht juba märgatavalt, arvas ta ikkagi, et ta on vanemaks saades lihtsalt kaalust juurde võtnud. 

Doktor Kimberley Gesci sõnul jäävad üle 40-aastased naised väga harva rasedaks, kuid see pole siiski võimatu. Samuti pole võimatu, et naine ei saa sellest ise aru, kui ta on veendunud, et pole võimeline enam lapsi saama. Seepärast toonitab arst, kui oluline on käia regulaarselt naistearsti juures, et oma naiselikul tervisel silm peal hoida. 

Õnneks sündis üllatuslaps Carolyn Rose täiesti tervelt ja ta võeti rõõmuga vastu. Kuna Judy ja Jason ei olnud nii suureks elumuutuseks kuidagi valmis, pidid nad laenama turvahälli, et haiglast koju sõita. Nüüd on nad juba oma beebiga kodus ja õpivad, kuidas lapsi kasvatada.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles