Vaata, kas sinu ja su armsama tähtkujud sobivad kokku

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ka intiimsete probleemide korral tasub pöörduda arsti poole.
Ka intiimsete probleemide korral tasub pöörduda arsti poole. Foto: SCANPIX

Mõned inimesed uurivad suhte alguses esimese asjana välja oma uue silmarõõmu tähtkuju ning loevad siis, millised on tema iseloomuomadused ja kas nende tähtkujud moodustaksid tugeva paari. Ent kas teadsid, et tähtkujud võivad ka seksuaalses mõttes sobida või mitte?

Millisele tähemärgile meeldivad rollimängud ja kes eelistab praktiseerida ainult traditsioonilist seksi? Kes vajab enne vahekorda pikka eelmängu ja kellele meeldivad kähkukad? YourTango jätab tähtkujude iseloomustamist ja sel korral on luubi all erinevate päikesemärkide seksuaalne sobivus. 

Jäär

Seksuaalne iseloomustus: kirglik ja kannatamatu, tahab kiirelt asja kallale asuda. Ta ei vaja suuri romantilisi žeste ega lilli. Ta on tegutseja, mitte unistaja ning talle meeldib vürtsikas, ebatavaline seks. Kui oled jäänud Jäärale silma, siis võid kindel olla, et leidsid partneri, kes tahab sulle naudingut pakkuda, aga ära oota pikka eelmängu, kuna selle jaoks pole tal püsivust.

Sobib kokku: Lõvi, Amburi, Kaksikute, Veevalajaga.

Sõnn

Seksuaalne iseloomustus: Sõnnile meeldib, kui teda võrgutatakse aeglaselt ja romantiliselt. Ta on sensuaalne armastaja, kes mõtleb oma otsused hoolikalt läbi, ent kui ta on otsustanud just sinu kasuks, siis ei taha ta kedagi teist. Ta on usaldusväärne ja temaga on lihtne suhelda. Talle meeldib lihtne seks ja kui õigetele nuppudele vajutada, on ta võimeline terve öö vastu pidama.

Sobib kokku: Neitsi, Kaljukitse, Vähi, Skorpioni ja Kaladega.

Kaksikud

Seksuaalne iseloomustus: Kaksikuid tuleb kõigepealt stimuleerida vaimselt ja alles siis füüsiliselt. Kui ta on juba erutunud, kutsu ta magamistuppa enne, kui ta mõtted mujale uitavad, sest Kaksikute tähelepanu võib kiirelt ühelt asjalt teisele nihkuda. Seks on kindlasti kuum ja nauditav ning tõenäoliselt on Kaksikute esindaja selle ajal ka päris jutukas. Näiteks meeldib talle see, kui partner temaga ulakalt räägib. 

Sobib kokku: Kaalude, Veevalaja, Jäära, Lõvi ja Amburiga.

Scanpix
Scanpix Foto: SCANPIX

Vähk

Seksuaalne iseloomustus: Vähi jaoks on ennekõike oluline see, et teie vahel kujuneks välja suhe. Kui ta on sind enda haardesse juba saanud, siis ei taha ta enam lahti lasta. Vähk on intensiivne, tõsine ja omandihimuline armastaja, kes on õige kaaslasega valmis kõike proovima. Alguses võib ta häbelik olla, aga kui ta tunneb end mugavalt, muutub ta õrnaks ja väga tundeliseks.

Sobib kokku: Sõnni, Neitsi, Kaljukitse, Skorpioni ja Kaladega.

Lõvi

Seksuaalne iseloomustus: Lõvi tahab olla staar ja võib voodis sama dramaatiliselt käituda kui päriselus. Ta vajab tähelepanu ja tunnustust ning kui tal on piisavalt hea publik, on ta valmis oma partnerile jäägitut mõnu pakkuma. Lõvile meeldib see, kui teda puudutatakse - seda nii kaudses kui otseses mõttes. Lõvi on väga seksuaalne, loominguline ja pühendunud. Ta ei lepi eitava vastusega, seega ära näe üldse vaeva. Alistu ja luba tal näidata, milleks ta võimeline on.

Sobib kokku: Jäära, Amburi, Kaksikute, Kaalude ja Veevalajaga.

Neitsi

Seksuaalne iseloomustus: paljud arvavad, et Neitsi on väga vooruslik, kuid tegelikult on ta lihtsalt valiv. Neitsi eelistab vahekorras olla kohas, mis on puhas ja meeldiv. Ta on armas ja romantiline, talle meeldib rahulik suhe ja see, kui partner pole eriti agressiivne. Ta võib esialgu šokeeritud, kui pakud talle midagi riivatut välja, kuid tegelikult talle meeldivad uued asjad. 

Sobib kokku: Sõnni, Vähi ja Kaljukitsega. 

Scanpix
Scanpix Foto: SCANPIX

Kaalud

Seksuaalne iseloomustus: Kaalud on intellektuaalsed perfektsionistid - ideaalsed voodikaaslased, kuigi võivad olla veidi eemalehoidvad. Kaalud suhtuvad seksi vaimselt ning neid paelub tihti erootika ja uued lähenemisviisid naudingule. Kaalud on avatud, kuid vaoshoitud, seega ilmselt tuleb ta kõigega kaasa, kui tegemist pole just väga siivutu pakkumisega. 

Sobib kokku: Kaksikute, Veevalaja, Jäära, Lõvi ja Amburiga.

Skorpion

Seksuaalne iseloomustus: pole mingi üllatus, et Skorpion võib magamistoas üllatusi täis olla, kuid paljud ei tea, et tegelikult on Skorpion väga taiplik. Skorpion võib olla väga suure seksiisuga, kuid ta eelistab tsölibaati nigelale seksile. Talle meeldib see, kui seks on loominguline (loe: ärge seksige 20 minutit samas asendis). Skorpioni jaoks võib väheks jääda ainult seksisuhtest, ta tahab armastust ja tugevamat sidet.

Sobib kokku: Sõnni, Vähi ja Kaljukitsega.

Ambur

Seksuaalne iseloomustus: Amburiga voodis olles tekib kergesti tunne, et peale sinu pole maailmas mitte ühtegi inimest. Samas tuleb arvestada sellega, et Ambur on oma hingelt rändaja ja kui maailm teda kutsub, võib ta su voodist plehku panna. Seniks, kuni ta sinuga on, naudi seda mõnu, mida seks temaga pakub. Ambur on avatud, seiklushimuline ja talle meeldib lõbutseda. Uues ja huvitavas kohas võib ta muutuda väga kelmikaks ning teha sulle omapäraseid ettepanekuid. 

Sobib kokku: Jäära, Lõvi, Kaksikute, Kaalude ja Veevalajaga.

Scanpix
Scanpix Foto: SCANPIX

Kaljukits

Seksuaalne iseloomustus: Kaljukits võib olla töönarkomaan, aga kui suudad ta magamistuppa meelitada, tõestab ta, et oskab peale töö ka puhata. Kaljukits on üks kirglikumaid tähemärke, kuigi seda ei pruugi keegi osata ette aimata. Kuna Kaljukits on väga usaldusväärne, ambitsioonikas ja vastutustundlik, teab ta täpselt, kuidas oma seksuaalset kirge rahuldada. Professionaalse välispinna all on ta aga valmis tegutsema. Kui ta muutub mugavamaks, on ta väga meeldiv, otsekohene ja naudingule pühendunud. Boonus: ta on väga vastupidav.

Sobib kokku: Sõnni, Neitsi, Vähi, Skorpioni ja Kaladega.  

Veevalaja

Seksuaalne iseloomustus: keegi pole suuteline seda vaba hinge kinni hoidma. Kuigi veemärgid on väga erinevad, ühendab neid intellektuaalsus. Kui stimuleerida Veevalaja vaimu, tõuseb ka tema libiido. Ta on valmis proovima kõike, mis tundub olevat vähegi huvitav. Veevalaja alustab aeglaselt, kuid võib ühel hetkel saavutada metsikult kirgliku seisundi. Kui ta on selleni jõudnud, võib ta sind lausa hulluks ajada. 

Sobib kokku: Kaksikute, Jäära, Lõvi ja Kaljukitsega.

Kalad

Seksuaalne iseloomustus: see armastaja on kui kameeleon, kes suudab oma stiili muuta vastavalt sinu vajadustele ja soovidele. Füüsilises mõttes on Kaladest voodipartner lausa maagiline armastaja, kuna ta on väga emotsionaalne, mitte intellektuaalne. Ta pole kuigi praktilise mõtteviisiga ja kui ühendada see tema armastava iseloomuga, saab tulemuseks partneri, kes tahab teistele mõnu pakkuda ja ka ise mõnu kogeda. Kalad sisenevad magamistuppa alati ootusega, et teie ühine aeg saab olema fantastiline.

Sobib kokku: Kaljukitse, Sõnni ja Vähiga. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles