Heili Klandorf: Liiga vana? Liiga noor?

Heili Klandorf
, Postimees Elustiili juhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Heili Klandorf, Postimees Elustiil, juhataja
Heili Klandorf, Postimees Elustiil, juhataja Foto: Heiki Laan/erakogu

Passi peab ka ikka vaatama, aga see ei tähenda, et sealt vastu vaatav number unistuste poole püüdlemist peaks takistama, leiab Indrek Aarna, kes tegeleb juhtivtöö ja pere kõrvalt eriti head füüsilist vormi nõudva triatloniga. Õpilaspiletil vastuvaatavat vanust peab samuti arvestama, aga ka see ei tohiks hobiga tegelemisele kaikaid kodaratesse loopida, leiab lapsevanem, kelle teismelisel tütrel on Instagramis rohkem jälgijaid kui mõnel suurettevõttel. 

Kas ma olen liiga vana, et hullu füüsilist pingutust nõudva alaga tegeleda? Kas ma olen liiga noor, et mõista sotsiaalmeedias ähvardavaid ohte, ja peaksin seepärast oma hobist loobuma? Kes oleks õige selle üle otsustama? Tegelikult ainult sina ise.

Aga arvan, et senikaua, kuni su elu on tasakaalus, päriselu sotsiaalne pool ja sellest arusaam ei kannata, ei ole ka muretsemiseks põhjust ega ürita ka sinu eest keegi otsuseid langetada. Kui sa aga põgened, vahet ei ole, kas spordisaali või internetiavarustesse, ja sealt enam välja tulla ei tahagi, on ka sind ümbritsevatel inimestel põhjust muretseda ja sekkuda. Seega, kui sa ei taha, et keegi sinu elu korraldaks, hoia tasakaalu – siin ei ole vanusel tähtsust.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles