Kuidas valida nahahooldust, mis sobiks just sinu nahatüübile?

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Milline nahahooldus just mulle kõige paremini sobib? Mis oleks, kui teeks enne huupi katsetamist endale nahatesti ja saaks naha olukorrast korraliku ülevaate? Elustiili iluautor Helen Külaots uuris erinevaid naha testimise võimalusi – hulk nutikaid imemasinaid on sinu käeulatuses, et öelda, mida nahk vajab!

Naha hooldamises on toimunud paradigma muutus: varasem määrin-nahale-ükskõik-mis-hooldustoodet on asendunud sihipärase ja teadliku valikuga, mille eesmärgiks pole mitte ainult esteetika ja ilu, vaid eelkõige tunne, et enda nahas on hea olla, see on koostöö kandja ja kantava vahel. Sellisel mõtteharjal tüürib ka naha testimise mõiste, mis võimaldab määrata naha tüübi ning hetkeseisukorra ja selle järgi saab ilukonsultant soovitada ka õige hooldustoote. Ilutoodete kvantiteedile kodusel riiulil peab vastama ka isikustatud kvaliteet.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles