Mida paljastab teie suhte kohta suudlemine?

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Iga inimene väljendab sügavamaid tundeid erineval moel. Mõni teeb seda tugeva kallistusega, mõni sõnadega. Aga mida näitab sinu ja su kallima kohta see, kuidas te suudlete?

Sheril Kirshenbaum, kes on kirjutanud suudlemisest raamatu, on märkinud, et «suudlemine on pikaajaliste sidemete loomiseks väga oluline; see aitab suhet hoida». Kuna suudlemine on suhtes väga olulisel kohal, siis pole mingi üllatus, et inimesed on välja mõelnud mitmeid erinevaid mooduseid, kuidas suudelda. Ja iga suudlus paljastab paari kohta nii mõndagi, kirjutab LittleThings.com.

Loe järgnevaid kirjeldusi ja leia üles see suudlusviis, mis iseloomustab kõige paremini sinu ning su kallima suhet.

1. Ühe huule suudlus

See suudlus on selline, kus mõlemad partnerid keskenduvad kallima ühe huule suudlemisele korraga. Selline suudlus ei väljenda midagi muud peale puhta armastuse. Suudluse nautimiseks tuleb seda jagada ja ühe huule suudlus on just tore jagatud kogemus. See hõlmab nii andmist kui võtmist.

2. Põsemusi

Põsemusi näitab, et see inimene meeldib sulle. Selle asemel, et otse suud rünnata, kingib üks inimene teisele õrna musi põsele. Põsemusi on levinud sõprade seas ja see väljendab meeldivaid tundeid. Musitajal võivad olla musisaaja vastu romantilised tunded ja põsemusiga annab ta teada, et talle meeldib see, keda ta musitab. 

3. Kinnise suuga suudlemine

Mõlema huuled on kindlalt koos, et keeled teineteise vastu ei puutuks. Seda ei saagi õieti suudluseks nimetada, kuna tegemist on pigem musiga. Selline musi näitab, et te ei tunne end veel täiesti mugavalt. Charles Dickens on öelnud, et «ära kunagi sulge oma huuli selle ees, kellele sa oled juba avanud oma südame». Võib-olla on tegemist värske suhtega ja te ei ole end veel lõdvaks lasknud. Kui tegemist on pikaajalise suhtega, siis võib taoline musi viidata, et te peaksite omavahelist suhtlust parandama.

4. Prantsuse suudlus

Prantsuse suudlus näitab, et te soovite teineteist paremini tundma õppida. Prantsuse suudlus seisneb avastamisrõõmus - seda nii otseses kui kaudses mõttes. Kui sa ei oska kallimale midagi öelda või kui sõnad tunduvad olevat üleliigsed, siis tuleb appi prantsuse suudlus. See on ideaalne viis, kuidas kallimale märku anda, et tahaksid temaga lähedasem olla.

5. «Ämblikmehe» suudlus

Kui oled «Ämblikmehe» filme näinud, siis tead, et ühes osas ripub peategelane pea alaspidi ja naispeategelane suudleb teda. See suudlus on väga spontaanne ja näitab, et suhe suudab endiselt üllatada. 

NYT
NYT Foto: SARA KRULWICH/NYT

6. Huult näksav suudlus

Huult näksav suudlus on selline, kus kallim näksab õrnalt sinu üht huult. Loodetavasti ei tee ta seda tugevasti, kuna see võib üsna valus olla. Tegemist on väga ulaka suudlusega. Selline suudlus väljendab salajast kirge, mida tuleks väljendada just füüsilisel moel. Te mõlemad naudite tervet ja võib-olla ka veidi sportlikku voodielu. Teil pole midagi selle vastu, et vahel ka veidi karmilt mängida, kuna see lisab teie suhtele vürtsi.

7. Õrn suudlus

Õrn suudlus on selline, mis kasvatab ootusärevust ja on veidi õrritav. Te suudlete teineteist õrnalt huultele ilma liigselt survet avaldamata. Sheril Kirshenbaum on täheldanud, et ka õrn huulte puudutus stimuleerib ajus väga suurt piirkonda.

8. Inglimusi

Inglimusi on see, kui üks partneritest teeb teisele magamise ajal silma peale musi. See väljendab seda, et keegi valvab tema und. Inglimusi näitab turvatunnet, kaitset ja väljendab seda, et teie jaoks on ääretult oluline teineteise eest hoolitseda. Te usaldate teineteist ja kaitsete teineteist kurja eest.

9. Lohakas suudlus

Lohakas suudlus on ajendatud seksuaalsest energiast. Te unustate kõik muu ja juhindute vaid oma ürginstinktidest. Sheril Kirshenbaum on täheldanud, et selline suudlus meeldib just meestele, kuna mehed naudivad avatud suuga suudlemist. Samas ei saa öelda, et naistele selline suudlus üldse ei meeldiks. 

10. Liblikamusi

See on ilmselt üks omapärasemaid musitamisviise. Liblikamusi on selline, et te olete teineteisele võimalikult lähedal, sulgete silmad ja liigutate ripsmeid kinni-lahti. Sinu ripsmed peavad kallima ripsmete vastu puutuma. Selline tunnete väljendamise moodus on omane noorele armastusele. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles