Galerii: DiModa tõi lavale värvika Perit Muuga moe-show

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Reedel 30.oktoobril toimus taaskord Lounge Deja Vu’s koostöös Xantega toimuv üritus DiModa, mis sel korral ootas õhtut nautima kõiki moest huvitujaid, sest õhtu kulmineerus Perit Muuga moe-show'ga. Maitsvad Xante-kokteilid, kaunid lounge'i külastajad ja värske, särav sügismood - kõike seda pakkus möödunud reedene öö Deja Vu's!

Perit Muuga loomingut iseloomustab naiselik ja ajatu ilu. Puhas klassikaline joon on põimunud julgete elementide ja materjalidega. Paljud riided sobivad nii päeval kontoris kandmiseks kui ka õhtul pidulikumateks üritusteks. 

Foto: Jaanar Nikker

Kõiki moegurmaane tervitas kohapeal maitsvate kokteilidega Xante, mis tegi suu magusaks ja meele heaks kõigil külalistel!

Foto: Jaanar Nikker

DiModa on kord kuus Lounge Deja Vu's toimuv stiiliürituste sari, kus iga kuu tuuakse moelavale uuemad ja naiselikumad kollektsioonid kodumaistelt ja välismaistelt moebrändidelt. Sel korral saigi laval tutvuda Perit Muuga loominguga. 

Foto: Jaanar Nikker

Ka sel nädalal ootab Deja Vu's kõiki värvikas peonädal: juba reedel toob Deja Vu kõigini kullasäras peo Gold ninglaupäeval tervitavad kõiki kaunid baleriinid Pähklipureja peol!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles