Kümme lauset, mida mitte öelda ärevushäirega inimesele

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Ärevushäired on levinumad, kui me arvata oskame. Ärevusega elamine pole mingi lust ja lillepidu. Iga päev on miljonid inimesed üle maailma ärevusest halvatud ning võitlevad, et kas või lihtsaimategi toimingutega toime tulla.

Higher Perspective reastas kümme kõige tüütumat lauset, mida ärevuse all kannatavad inimesed liiga sageli kuulevad.

Lihtsalt ära mõtle sellele. No kui see vaid oleks nii lihtne!

Sulle lihtsalt meeldib end halvasti tunda. Täiesti ignorantne märkus. Inimesed, kes kannatavad ärevuse all, ei ole seda endale ise külla kutsunud või välja mõelnud.

Ma ei tahaks olla sinu nahas, see on ilmselt õudne. Jepp, nii on, aga aitäh, et ära märkisid.

Sa oled nii dramaatiline! Ei, ma ausalt ei ole.

Saa endast üle! Ärevuse all kannatamine ei tähenda, et me oleme liiga enda peas kinni. Me võime olla endasse tõmbunud, kuid see ei ole alati vaba valik.

Ära ole nii negatiivne! Ärevushäirete all kannatavad inimesed ei ole sündinud negatiivsetena. Lisaks ei tööta ärevusega võitlemine nii lihtsalt, et hingad kolm korda sügavalt sisse ja ongi mured möödas.

Mille üle on küll sul muretseda? Vahepeal? Kõige üle!

Sa pead lihtsalt rohkem üritama. Rohkem üritama siis mida, täpselt?

Kõik tunnevad vahel nii. See on tõsi, kõik tunnevad vahepeal ärevust, aga see ei tähenda, et inimesed, kes igapäevaselt ärevusega võitlevad, tunneksid selle mõjusid kuidagi vähem või oleks need vähemolulised. Ära pisenda meie kannatusi!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles