Rõivaese, mis sobib kõigile naistele – on see tõesti võimalik?

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: TUUB / Jelena Rudi

Tuub on lõbus ja mitmeotstarbeline rõivaese, mida saab kanda just nii, nagu ise tahad. See on tehtud kahekordsest taastöödeldud kangast ning sellel on lugematu arv kasutusvõimalusi. 

Tuubi saab kanda muuhulgas pluusina, mini- või midikleidina ja seelikuna, aga ka salli või peakattena. Tuubi taga peituvad disainer Tiiu Roosma ning turundaja Kadri Vahe, tutvustab osta.ee moeblogi.

Ehk olete neid kohanud messidel? Nad paistavad teiste seast juba kaugelt silma oma pideva nakkava naeru ning ülirõõmsa ja positiivse olekuga.

Kes või mis on Tuub?

TUUB Applemartini
TUUB Applemartini Foto: TUUB

Tuub on iga naise garderoobi rikastav nutikas rõivaese. Eestis tehtud!

Kuidas Tuub sündis? Kuidas Te tandem üksteist leidis?

Tuub sündis huvitavast kangaleiust ja soovist luua üheskoos midagi lõbusat, samas lihtsat ja praktilist.

Kaua Te olete tegutsenud?

Mõttetöö ja ettevalmistused algasid varem, kuid turule tulime eelmisel suvel. Ehk siis on TUUB ametlikult umbes aastane.

Millised on tulevikuplaanid? Kas Tuubi kõrvale sünnib ka teisi tooteid?

Hetkel oleme plaaninud hoida fookust ja keskenduda olemasolevale tootele.

Maailmas on veel palju naisi, kellel ei ole Tuubi. Värvi- ja mustrivalik aga täieneb ja uueneb pidevalt ning lubame, et igav meiega ei hakka!

Kes on Tuubi sihtrühm?

​Tegelikult võime öelda, et meie sihtrühma kuuluvad kõik naised, kes on tabanud end mõttelt, et neil pole taas midagi selga panna – Tuub aitab alati hädast välja.

Meilegi üllatusena on Tuub väga armastatud näiteks lapseootel ja imetavate naiste seas. Samuti on see pea asendamatu toode neile, kes armastavad kergelt reisida.

Tuubi kandja peab olema perfektse figuuriga?

Tuubil on nii palju kasutusvõimalusi, et see sobib tõepoolest kõikidele naistele. ​Meie valikust leiab kolmes suuruses Tuube. Oleme need nimetatud lustakate nimedega – Twiggy, Marilyn ja Rubens. Tuub venib hästi ning läheb selga ka kurvikamatele piigadele. Soovi korral toob see kehakumerused esile, aga samas ka varjab puudusi kaunikesi hästi, kuna on pikk ja mõnusalt krousitav. Meile endale meeldib Tuubi kanda just oma ülejäänud garderoobiga miksides – jaki või kampsuni all, retuuside peal pepu katmiseks. Perfektne rannavorm ei ole seejuures oluline.

Tiiu, oled Bon Bon Lingerie looja, asutaja ning olid väga pikka aega ka peadisainer. Mis tingis muutuse?

​BonBon on minu armas beebi, kes kasvas kenasti suureks ja saab ilma pideva poputamiseta hakkama. Mul on seda rõõm tõdeda.​

Kui palju ise igapäevaselt Tuubi kannate?

TUUB Hotmama
TUUB Hotmama Foto: TUUB

​Tiiu: mina kannan praktiliselt iga päev. Ma olen külmavares, ning mulle on ta seljasoojendaja ja nn abirõivas. Tuub sobib praktiliselt kõikide asjade alla. Suvel kannan teda ka iseseisvalt ning väikese musta seelikuna samuti aastaringselt.​

Kadri: Võib öelda, et pea iga päev. Oleme mõlemad suured reisisellid ja Tuub on iga meie reisi lahutamatu kaaslane.

Kasutate taastöödeldud materjali. Kui keskkonnasäästlikud te igapäevaselt olete?

​Me oleme sellised talupoja-tüüpi naised. Katsume teha asju optimaalselt ja mõistlikult. Äärmuslikud öko-friigid ei ole, kuid hoolime oma planeedist ja eriti väikesest kodu-Eestist.​ Meile meeldivad väga nahast ridikülid ja sestap kanname usinalt Eesti disainer Krista Käsperi taastöödeldud vanadest nahktoodetest tehtud tooteid. Win-win situation. Auto asemel eelistab Tuub liiklemiseks ühistransporti või kondimootorit.

Millised on teie hobid?

Kadri: Olen on kirglik seenelkäija ja reisisell. Viimasel ajal olen katsetanud meresüstasõitu ja tundub, et hakkan sellele hobile oma südant kaotama.

Tiiu​: Mulle meeldib koos heade inimestega lihtsalt aega veeta. Lugeda meeldib ka. Natuke loodust ja natuke kultuuri. Reisida ja avastada. Ronimisseinal tunnen ka ennast väga hästi, kuid jõuan sinna kahjuks harva. ​

Kadri, Sina oled seotud muusikafestivali korraldamisega, mille toimumiskoht asub hoopiski Indias. Mis Sind esimest korda Indiasse viis?

Kõik sai alguse viis aastat tagasi, kui kolmekuuline stipendium mind ilma igasuguste ootuste või kireta Indiasse viis. Täna korraldan kirde Indias Ziro orus juba neljandat aastat muusikafestivali. Mul on Indias palju toredaid sõpru ja armsaks saanud paiku ning iga seal oldud kord seob mind selle maaga üha enam. Kodu on mul aga alati Eestis ja siia tulen heameelega tagasi.

Mis on Teie jaoks elus oluline?

Elada kirega ja täiel rinnal nii, et me selle juures kellelegi liiga ei teeks!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles