Elustiili nädala soovitused

Heili Klandorf
, Postimees Elustiili juhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pühapäeviti toimuvad Keila-Joa lossis muusikasalongi õhtud.
Pühapäeviti toimuvad Keila-Joa lossis muusikasalongi õhtud. Foto: Keila-Joa loss

Maitseelamus, festival, muusika ja raamat - soovitusi perioodiks 21. oktoober-6. november 2015.

MAITSEELAMUS

Su hing on ammu ihanud külastada seda mõnusat ja hubast restorani, aga hinnaklass tahab rahakotile sõda kuulutada ja sa otsustad konflikti vältida. November algab suurepäraste maitseelamustega, mis on koguni mõistliku hinnaga. 1.–7. novembrini toimub Tallinna restoranide nädal, kus esmaklassilisi lõuna- ja õhtusöögimenüüsid kahes hinnakategoorias pakub 57 restorani. Vali endale sobiv ja lunasta vautšer aadressil tallinnrestaurantweek.ee.

FESTIVAL

Sügisene Tartu kutsub IdeeJazzi viiendale sünnipäevale. IdeeJazz on segu põnevast džäss- ja rütmimuusikast, heast seltskonnast, toredatest kontsertidest ja harivast programmist, kus osalevad silmapaistvad Eesti muusikud eri põlvkondadest. Muide, sõna jazz tähistavat ürituse nimes loomingulist eluviisi ja hoiakut, mitte ainult muusikastiili. Hea uudis on see, et osa sündmusi on festivalil tasuta.

MUUSIKA

Mis võiks olla mõnusam kui võtta kallim ühes ning teha üks väljasõit – mõisate nädalavahetus. On ju just nüüd pargid kõige kirjumas ja kaunimas rüüs. Kui sulle peaks mõnel pühapäeval teele sattuma aga Keila-Joa mõis, siis säti end sinna nii, et võiksid osa saada ka mõnusast kontserdist. Sel pühapäeval on seal kontsert sarjast «Paris, mon Amour», kus prantsuse sopran Géraldine Casanova ja eesti tenor Oliver Kuusik esitavad armastuslaule. Põnevaid muusikasalongi üritusi jagub igaks pühapäevaks.

RAAMAT

Ei saa me sel nädalal üle ega ümber mudilaste soovist riietada end hirmsaks kolliks ja minna naabrite ukse taha ähvardama «komm või pomm». Või siis lunib laps, et teeksid talle kõrvitsa tühjaks ja lõikaks sellele silmad-suu pähe. Mida aga teha kogu selle sisuga, mis kõrvitsast välja võetakse? Äkki oleks aeg põngerjatele tutvustada Lia Virkuse ja Pille Endeni raamatu «Kõrvitsatoidud. Salatitest magusani» abiga, et see sisu kõlbab ka imehästi süüa?

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles