Märke, et kallim võib sulle lähikuudel abieluettepaneku teha

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Kallid naised, pange end valmis: ekspertide hinnangul on kihlumishooaeg hoogu sisse saamas. Uuringutega on kindlaks tehtud, et kõige rohkem abieluettepanekuid tehakse alates jõulueelsest perioodist kuni valentinipäevani.

Kui oled juba pikemat aega suhtes olnud, siis ilmselt olete ka abiellumisest rääkinud. Samas kui te pole midagi konkreetset kokku leppinud, siis võib-olla oled hakanud juba muret tundma, kas mees plaanib selle tähtsa sammu teha või mitte. Glamour pani kirja kuus märki, mis viitavad sellele, et sa võid peagi abieluettepaneku saada.

1. Mees suhtub raha kulutamisse üsna veidralt

Kui varemalt pole mehe jaoks tekitanud probleeme uue mööbli soetamine või eksootilisele reisile sõitmine, ent nüüd on ta justkui hakanud raha säästma, siis võib-olla on tal plaanis midagi hinnalist osta - näiteks üks kaunis kihlasõrmus - ja ta ei taha sulle sellest rääkida.

2. Mees on üha tihemini hakanud mainima teie ühiseid pikaajalisi plaane

Ükski mees ei taha oma südant naisele kandikul ulatada ja saada vastuseks: «Ei, aitäh.» Enne, kui mees laskub ühele põlvele ja teeb sulle ettepaneku kogu ülejäänud elu koos veeta, uurib ta kindlasti natuke maad. Kui te olete aeg-ajalt nalja teinud stiilis «siis, kui abielus oleme» või «kui meil on lapsed», siis tunneb mees end ilmselt üsna enesekindlalt. Kui te pole sellest aga rääkinud, siis võib ta ootamatult küsida: «Kus me võiks sinu arvates elada, kui meil lapsed on?»

3. Mees teab järsku väga palju erinevate kalliskivide kohta ja on hakanud sinu ehteid uurima

Kui mees pole kunagi varem kalliskividest rääkinud, kuid nüüd on järsku kursis nende hinna ja kujuga, siis võib põhjuseks olla see, et ta on salamisi sõrmuseid vaadanud. Kihlasõrmuse soetamisele võib viidata ka see, kui mees on hakanud sinu ehteid uurima - ta ilmselt tahaks, et kihlasõrmus sobiks kokku sinu teiste lemmikehetega.

4. Mees näeb üsna ehmunud välja, kui keegi küsib teilt: «Millal te kaks siis abiellute?»

See küsimus ei meeldi ühelegi paarile, kes on kaua koos olnud, aga pole veel abiellunud (see on võrreldav sellega, kui vallalistelt küsitakse: «Miks sa ikka veel üksi oled?»). Kui see küsimus muudab mehe eriti närviliseks ja ta hakkab punastama, siis võib asi olla selles, et ta on mõelnud, millal oleks õige hetk sulle see tähtis küsimus esitada.

5. Mees on hakanud aktiivsemalt suhtlema su vanematega

Praegusel ajal pole enam kombeks küsida vanematelt luba nende tütrele abieluettepanekut teha, aga sellest hoolimata võib mees salamisi su vanematelt uurida, kas oleks õige hetk sulle abieluettepanek teha. Kui ta on järsku väga hästi kursis su vanemate tegemistega, siis ilmselt on nende suhted soojemaks muutunud ja sel võib olla kindel põhjus.

6. Mees avaldab arvamust teiste pulmade kohta

Kui käite teiste inimeste pulmades, pöörab mees rohkem tähelepanu pakutavale söögile ja muusikale. Ta võib lausa pulma kommenteerida: «Mina ei tahaks küll veebruaris abielluda.» Selline värske huvi pulmade vastu võib tähendada, et ta juba vaikselt mõtleb teie pulmadele.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles