Brad Pitt Angelina Jolie kohta: usaldaksin tema kätesse oma elu

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Brad Pitt ja Angelina Jolie.
Brad Pitt ja Angelina Jolie. Foto: KEVORK DJANSEZIAN/REUTERS

Brad Pitt ja Angelina Jolie on paar, keda paljud kadestavad. Järgmise aasta alguses jõuab meie kinodesse film «Mere ääres», mille režissööriks ja üheks peaosatäitjaks on Angelina Jolie. Teist peategelast mängib Brad Pitt, kel oli hiljuti antud intervjuus oma naise kohta vaid head öelda.

Pitt tunnistas ajakirjale V antud intervjuus, et Angelina Jolie on inimene, kelle kätesse tema usaldaks pikemalt mõtlemata oma elu. Kui see sind veel piisavalt kadedaks ei ajanud, siis võib-olla sulatab su südame see, mida Pitt ütles oma naisega koos töötamise kohta: «Mind üllatas see, kui väga ma naudin tema taktikepi all töötamist. Ta on väga kindlameelne, intuitiivne, terav ja ma ütleks, et ka väga seksikas.»

Oma uue filmi kohta ütles Pitt, et «Mere ääres» polnud ilmselt parim moodus, kuidas mesinädalaid veeta, kuid samas iseloomustab abielu kõige paremini just see, kui võideldakse ühiselt sama eesmärgi nimel. «Selles filmis ei toimu praegusele ajale omast loo jutustamist – pigem on tegemist vaikse ja küpse ülevaatega sellest, milliseid väljakutseid võib armastus esitada,» arvas ta.

«Päeva lõpus saame olla lapsevanemad ja tervitada oma armsaid, hullumeelseid lapsi ning rääkida nende päevast, see lahustab päeval tekkinud pingeid... kuni järgmise päevani,» kirjeldas Pitt oma pere igapäevaelu.

Angelina Jolie lastega (AFP).
Angelina Jolie lastega (AFP). Foto: KEVIN WINTER/AFP
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles