Looduslik imesegu, mis teeb une täisväärtuslikumaks

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Pimeda talveperioodi saabudes oleme kõik üha rohkem väsinud. Täiskasvanud inimesed vajavad väljapuhkamiseks korralikku kaheksatunnist und, kuid erinevad uuringud tõestavad, et heal juhul magame me napid kuus-seitse tundi. Siin on aga imevahend, mis aitab sul paremini magada!

Muidugi on oluline, et sa parandaksid oma uneharjumusi ka üldiselt. Väldi tund-kaks enne uneaega helendavaid ekraane ning tee magamistoast segajatevaba puhkekoht, meenutab Higher Perspective.

Aga õnneks on sul ilmselt juba köögis olemas ka kõik koostisosad selle imesegu valmistamiseks, mis võib su unele hoopis uue kvaliteedi anda. Põhiline koostisosa on roosa Himaalaja meresool, mil on palju tervendavaid omadusi. See aitab su neerupealisnäärmetel võidelda haigustega, madaldab vererõhku ning võib isegi olla abiks kaalulangetamisel. Üllatuslikult stimuleerib meresool ka serotoniinitaset, mis aitab võidelda depressiooniga. Hea une jaoks vajalikku melatoniini reguleerimisega saab see imeline sool samuti suurepäraselt hakkama.

Kuidas imesegu valmistada ja kasutada? Sega omavahel kokku viis teelusikatäit mett ja üks teelusikatäis Himaalaja meresoola. Hoiusta segu väikeses purgis ning igal õhtul enne und pane sellest natuke endale keele alla.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles