Vaata, milline värv iseloomustab kõige paremini sinu suhet

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Värvide abil saab paljusid asju iseloomustada. Sageli kasutatakse värve näiteks meeleolude kirjeldamiseks. Ent ka armusuhetel on omad värvid. Loe edasi ja saad teada, mis värvi võiks sinu suhe olla ja mis seda iseloomustab.

Punane

Punastel paaridel on väga tugev omavaheline side, samas suhtuvad nad teineteisesse väga soojalt. Neil mõlemal on väga palju energiat, et igas olukorras vastu pidada. Nad teavad, kuidas teineteist magamistoas stimuleerida ja erutada, seega nende voodielu pakub mõlemale suurt rahuldust, kirjutab Female First.

Teisest küljest võib punastel paaridel esineda palju väljakutseid. Kui nad vaidlevad, siis nad ei oska end teise inimese asemele panna ja võivad muutuda agressiivseks. Nad võivad teineteisele sõnadega haiget teha ja see tekitab suhtes palju pingeid.

Sinine

Sinist paari seob huvi keeruliste teemade vastu. Nad on head suhtlejad ja kuulavad alati teineteise seisukohti. Nad usaldavad teineteist ka kõige keerulisematel hetkedel. Nad on mõlemad väga loogilise mõtlemisega.

Sinise paari suurimaks miinuseks on see, et vahel suhtuvad nad teineteisesse väga külmalt ja võib jääda mulje, et neil pole teineteise vastu tundeid.

Kollane

Kollased paarid ei pelga oma tundeid välja näidata. Nad on ühise tuleviku suhtes optimistlikud ja enesekindlad. Neil mõlemal on väga loomingulised hobid, mida nad saavad teha nii koos kui eraldi. Nad on avatud suhtlejad ja neile meeldib teistega koos olla.

Ebakindlatel ja muret tekitavatel aegadel võivad nad teha väga irratsionaalseid otsuseid ja karta kõige hullemat. Raskel ajal tõuseb nende emotsionaalne õrnus esile ja neid võib painata masendus või ärevus, kui nad ei saa seda, mida tahavad.

Scanpix
Scanpix Foto: SCANPIX

Roheline

Roheliste paaride vahel valitseb tasakaal. Enamasti elavad nad harmooniliselt ja rahumeelselt. Kuna nad mõlemad tajuvad teravalt seda, et nende elu mõjutab keskkonda, üritavad nad elada võimalikult tervislikult ja kokkuhoidlikult.

Kahjuks kimbutab selliseid paare sageli igavus ja kui nad ei tee pikki plaane, tundub mõlemale, et suhe justkui seisaks paigal. Nad kardavad üksluisust.

Lilla

See paar on väga spirituaalne – nad ei usu jumalat, kuid nad usuvad millessegi. Nad pööravad palju rõhku aususele ja nad võivad partnerile jõhkralt selja keerata, kui partner neid petab.

Nad võivad olla introverdid ja seetõttu suruvad oma tundeid sageli alla. Nad võivad tunda, et on teiste alamad, kuna nende maailmavaade jääb teiste omale sageli alla.

Oranž

Oranžid paarid näitavad oma armastust läbi toidu – neile meeldib koos süüa teha ja neile meeldib ka see, kui kõht on kenasti täis. Nende jaoks on tähtis see, et nad saaksid omale kõike lubada. Oranžid paarid naudivad lõbutsemist ja nad ei võta elu liiga tõsiselt.

Kahjuks võivad nad teineteisest kiiresti tüdineda, sest ühel hetkel võib ühe partneri lapsikus või kergemeelsus minna üle piiri. Kuna nad mõlemad on üsna muretud, võib asi käest ära minna.

Roosa

Roosad paarid on armastust täis ja nad ei pelga seda ka seltskonnas näidata. Nad on seksuaalsed olendid, kes naudivad intiimsust, sest nende jaoks on see suhte juures väga oluline. Nad toidavad oma suhet läbi füüsilise kiindumuse.

Kui kogu aeg kiindumust välja näidata, võib ühel partneritest tekkida tunne, et ta on lõksus, mistõttu peavad roosad paarid teineteisest vahel puhkama. Meespool võib puhkust tihemini vajada.

Scanpix
Scanpix Foto: SCANPIX

Hall

Hallid paarid on neutraalsed, mis tähendab seda, et nad tülitsevad väga harva. Nad ei suhtu peaaegu ühtegi teemasse kirglikult ja kui neile esitatakse väljakutse, annavad nad kergesti alla.

Hallidel paaridel on vähe energiat ja nad ei soostu väga uusi asju proovima. Neile meeldib kahekesi kodus olla.

Must

Sellised paarid on haritud ja glamuursed – nad hoolivad väga sellest, millise mulje nad teistele jätavad. Nad mõlemad teenivad hästi ja neile meeldib see, kui nad on majanduslikult kindlustatud. Nad saavad tõhusalt hakkama nii töö ui suhetega. Kui nad omavahel räägivad, siis meeldib neile puudutada tõsiseid teemasid.

Mustad paarid võivad teineteisesse külmalt suhtuda. Nad mõtlevad palju ja mõned asjad võivad neid lausa väga mõtlikuks muuta, kuid nad ei jaga oma tundeid teineteisega.

Valge

Valgete paaride jaoks on hügieen ja steriilsus väga tähtsal kohal. Nad naudivad koristamist ja asjade paika seadmist, nende kodu on tänu sellele laitmatult korras. Neile meeldivad lihtsad asjad, seega nende välimus ja keskkond on tõenäoliselt minimalistlikult sätitud.

Nad võivad teistele külma mulje jätta, mistõttu ei julge võõrad neile läheneda.

Pruun

Pruunid paarid on usaldusväärsed ja pakuvad teistele palju tuge. Nad saavad teiste paaridega väga hästi läbi. Neile meeldib õues olla, seega nad veedavad palju aega looduses.

Nad ei pruugi olla kuigi haritud ja vahel võtavad elu liiga tõsiselt, nad ei pruugi humoorikas olukorras nalja mõista.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles