Üllatav omadus, mis teeb mehest hea partneri

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
54. Zac Efron.
54. Zac Efron. Foto: SCANPIX

Suurbritannias viidi läbi küsitlus, millest selgus üllatav fakt: naiseliku näoga mehi peetakse paremateks partneriteks.

Küsitlus näitas, et «maskuliinse» välimusega mehi peetakse truudusetuks ja üldiselt halbadeks partneriteks. Mehi, kellel on pigem naiselikud näojooned, on aga teiste arvates suhtele rohkem pühendunud ja partnerile truud, vahendab YourTango.

Küsitluses kasutati fotosid, millel olevate meeste nägusid oli arvutiprogrammi abil naiselikumaks või mehisemaks muudetud. Vastajatel paluti ennustada, millised võiksid olla pildil olevate inimeste isikuomadused, seksuaalne käitumine ja vanemlikud oskused.

Maskuliinsema näoga meestel oli kandilisem lõug, suurem nina ja väiksemad silmad. Naiselikumate näojoontega meestel olid peened näojooned, lopsakad huuled, suured silmad ja kitsad kulmud.

Üks eelnev uuring on tõestanud midagi sarnast, kuna sellest selgus, et musklis mehed võivad mõjuda naistele erutavalt, kuid pikaajalist suhet ei soovita nendega luua. Naised tahaksid suhtesse astuda sportliku, kuid mitte ülepingutatult musklis meestega. Nüüd tuleb sellesse võrrandisse lisada ka naiselik nägu ja saabki ideaalse partneri.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles