Vaata, kas sina läbiksid armutesti

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Youtube / Kuvatõmmis

Revlon viis läbi südamliku armutesti, mille lõpus küsiti naistelt, kui kaua nad plaanivad oma partneriga suhtes olla. Nende vastused tõid meestele pisarad silma.

Video kannab pealkirja «Armutest: vali armastus» ning testist võtsid osa erinevad paarid – mõned neist olid alles hakanud koos olema, teised olid juba aastakümneid elu jaganud. Neile esitati erinevaid küsimusi, näiteks kuidas nad iseloomustaksid oma suhet või millal nad viimati seksisid.

Milles on aga naised kõige ebakindlamad? Vastuseid anti seinast seina, kuid kõige sagedamini arvasid naised, et nende kehad pole seksikad või siis jääb neil puudu enesekindlusest. Testi järgmine osa leidis aset kodus. Naised saadeti minema ülesandega võtta iga päev killuke aega iseendale: lüüa end peegli ees üles, nautida šokolaadi, lõhnastada end lemmikparfüümiga, naeratada endale. Nädal aega hiljem kutsuti naised uuesti intervjuule, kuid sel korral nad ei teadnud, et mehed nende juttu kuulevad.

Kuidas nad end möödunud nädalal tundnud on? «Ma võtsin enda jaoks aega,» vastab üks naisterahvas. «Mulle oleks justkui antud luba, kuigi ma ei usu, et seda vajan.» Naine, kes varem oli öelnud, et tema suurim ebakindlus on tema välimus, ütles nüüd: «Ma tavaliselt ei vaata end niimoodi peeglist, aga nüüd, kui ma pidin, sain ma aru: ma olen ilus!»

Viimase küsimusena uuritakse naistelt, kauaks nad plaanivad oma partneriga kokku jääda. «Igavesti,» sõnavad kõik, mille peale üks mees isegi pisara pühib. Vaata liigutavat videot ja mõtle, kas sina läbiksid sarnase armutesti? Videos antud soovitust iga päev endale natuke aega lubada võime aga kõik pikemalt mõtlemata järgida!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles