Elustiili nädala soovitused 24.-30. oktoober

Heili Klandorf
, Postimees Elustiili juhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
16. Tallinna toidumess toimub 28.-30. oktoobrini 2015 Eesti Näituste messikeskuses.
16. Tallinna toidumess toimub 28.-30. oktoobrini 2015 Eesti Näituste messikeskuses. Foto: Tairo Lutter / Postimees

Elustiili soovitused kuhu minna ja mida teha 24.-30. oktoobril.

TOIDUMESS

Mis? 16. Tallinna toidumess. Kus? Eesti Näituste messikeskuses. Millal? 28.–30. oktoobrini. Mida uut on oodata sinu lemmikrestorani või koolisöökla menüüs? Inspiratsiooniallikaks toitlustajatele ja toidutootjatele saab olema enamasti erialainimestele mõeldud toidumess. Kohal on üle 160 eksponendi Eestist ja välismaalt ning kolme päeva sisse mahuvad lisaks väljapanekutele kohtumised, konkursid, infopäevad, aga ka parima koka, noorkoka, kondiitri ja pagari väljaselgitamine.

MUUSIKA

300 bändi, 1500 muusikut – just nii paljudele on olnud hüppelauaks konkurss Noortebänd, mis tähistab sel aastal juba 15. sünnipäeva. Tänavune võitja selgub laupäeval 24. oktoobril Tallinnas Kultuurikatlas, kus peale viie finalisti esinemise on kavas üllatused.

Ja ehk ootab mõnda sealset tublit tegijat peagi hoopis suurem tulevik, näiteks selline nagu Inglismaal tegutseval acid-jazz-funk-disko-house-ansamblil Incognito, kes astub laupäeva õhtul üles Tallinnas Rock Cafes. Paljurahvuselises bändis on 11 liiget ja nende live-esinemised olla vägevamad kui kõik stuudioplaadid kokku. Erikülalisena astub sel õhtul üles Sofia Rubina Band.

TEATER

Hei, kõik teatrihuvilised noored, tuleva nädala kolmapäeval ja neljapäeval oodatakse teid Telliskivi loomelinnakus, kus toimub festival «Teater noorele vaatajale». Vaba Lava teatrimajas näitavad siis oma värskemaid lavastusi Piip ja Tuut, Miksteater, VAT teater, Nukuteater jt väiketeatrid ja ringreisi-trupid, lisaks leiavad aset seminarid, teatrite laat, töötoad ja arutelud.

DOONORIPÄEV

Hea on head teha ja mis on veel suurem heategu kui loovutada verd inimesele, kelle elu see päästa aitab. Teisipäeval, 27. oktoobril oodatakse vabatahtlikke doonoreid Rakvere rahvamajas, nii et kui oled 18–60aastane, terve ja puhanud, mine ja tee head.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles