Nõuandeid neile, kes armastavad retuuse kanda

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Lauren Hurley/PA Wire/Press Association Images

Paljude arvates on retuusid või liibuvad püksid sobilikud vaid jõusaalis või joogatrennis käimiseks. Ent paljud naised armastavad retuuse kanda kleidi või pikema kampsuni all. Sügisel ja talvel võivad retuusid eriti heaks abimeheks olla, kuna on paksemad kui sukkpüksid ja hoiavad jalgu paremini soojas.

Moeportaal Glamour pani kirja mõned nõuanded, mida võiksid meeles pidada need, kes armastavad retuuse kanda.

1. Proovi nahast vm materjalist retuuse

SIPA
SIPA Foto: SEVGI/SIPA/SEVGI/SIPA

Kes ütles, et alati tuleb kanda puuvillaseid retuuse? Jälgi, et retuusid poleks liiga õhukesed ja naha imitatsiooni puhul võiks veenduda, et need tõesti meenutavad nahkpükse, mitte kunstnahast pükse.

Väldi kindlasti hullumeelseid mustreid ja silmatorkavaid värve. Need sobivad mõnele peole, kuid mitte igapäevaseks kandmiseks.

2. Kanna retuuse seeliku või kleidi all

Empics
Empics Foto: Laura Dale/EMPICS Entertainment

Praegusel hooajal on väga trendikas kanda kleidi all pükse. Kui mõnest materjalist püksid võivad kleidi all olla liiga paksud ja kohmakad, siis retuusid on just mõnusalt õhukesed ja sobivad kenasti.

Kui sulle meeldivad teksariide värvi retuusid, ära kanna neid koos nabapluusiga. See trend on ammu unustatud ega näe kuigi naiselik välja.

3. Sobita retuuside peale tuunika või pikem kampsun

SIPA
SIPA Foto: SEVGI/SIPA/SEVGI/SIPA

Kui sa tõesti soovid retuuse kanda särgi või pluusiga, veendu, et see varjaks su peput. Retuusid pole mõeldud pükstena kandmiseks, seetõttu sobivad need tunduvalt paremini tuunika või pika kampsuni alla.

Ära kanna retuuside peal T-särki. See on aktsepteeritav vaid juhul, kui lähed trenni.

4. Retuusid sobivad hästi pikema jaki või pintsakuga

SIPA
SIPA Foto: PIXELFORMULA/SIPA/PIXELFORMULA/SIPA

Erinevad jakid ja pintsakud on igal hooajal trendikad, kuid sügisel on need veel eriti head rõivaesemed, kuna võivad mahedama ilma korral asendada jopet või mantlit. Elegantse välimuse saavutad siis, kui kannad retuuside peal pikemat pintsakut (nagu eelmises punktis märgitud, peaks ka pintsak katma ära su pepu).

Kui pintsaku all on mõni lühem pluus, ära võta pintsakut seljast. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles