Neli kohta kehal, kuhu tuleks tegelikult parfüümi lasta

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Fred Pegrami maal aastast 1934
Fred Pegrami maal aastast 1934 Foto: Illustrated London News Ltd/Mar/Scanpix

Enamasti pihustavad naised lõhna oma randmetele ja kaelale, kuid on veel kohti, mida  tasub lõhnastada.

Prantsuse lõhnabrändi Le Labo ekspert paljastab PureWow portaalis, kuhu veel võiks parfüümi pihustada, et lõhnast võimalikult palju kasu saada.

Juustesse

Kui tahad endale kerget aroomi, mis püsiks, siis pihusta lõhna õhku enda kohal ja lase sel juustesse langeda. Vaata aga kindlasti, et parfüümipudel oleks peast vähemalt 25 cm kaugusel, sest lõhnas võib olla alkoholi, mis kuivatab juukseid. Kerge lõhnapilv juustes teeb imesid. 

Kõrva taha

Tihti pannakse lõhna kaelale, kuid see pole hea koht neile, kes kannavad ehteid. Kaelale pihustatud parfüüm võib puutuda ehte vastu ja selle välimuse rikkuda.

Põlvede taha

Parfüümi tasub panna kohtadesse, kus veenid on nahale kõige lähemal. Põlveõndlad hõõruvad tihti ka riiete vastu, mis tekitab seal soojust ja laseb seetõttu lõhnal paremini levida. 

Küünraõndlasse

Nii nagu põlveõndlas, on ka küünraõndlas veresooned nahale väga lähedal, mistõttu kestab hea aroom sinna lõhna pihustades pikka aega.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles