Seitse nippi, kuidas muuta end hommikuinimeseks

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

«No ma lihtsalt pole hommikuinimene! Jätke mu hing ometi rahule!» Tuleb tuttav ette? Sinisel esmaspäeval sobib eriti hästi jagada nõuandeid, kuidas end hommikuid armastavaks tegelaseks muuta. Jah, see on võimalik!

A Plus kirjutab, et hommikuinimeseks mitte ei sünnita, vaid harjutakse. Millised on seitse õnneliku hommikuinimese harjumust?

1. Ärka iga päev üles samal ajal. See on üks produktiivsemaid asju, mida sa saad hea rutiini hoidmiseks teha. See hoiab su ööpäevase rütmi korras ning mõjub hästi energiatasemele.

2. Tee igal hommikul voodi ära. Üks parimaid viise, kuidas oma päeva alustada, on voodi tegemisega. Mõtle sellele kui esimesele ülesandele, mille sel päeval edukalt täidad. See motiveerib sind jõudma ka teiste päevaks seatud eesmärkideni.

3. Mediteeri. Mediteerimine on tervislik ja parandab su keskendumisvõimet. Kui sa võtad igal hommikul aega, et mediteerida, näed peagi tulemusi!

4. Pea detailset päevakava. Kirjuta paberile detailselt üles oma päevakava. See aitab organiseerida aega ja hoiab eesmärgid selged.

5. Hoia end uudistega kursis. Tänu moodsale tehnikale on lihtsam kui kunagi varem end viimaste uudistega kursis hoida. Kui sa oled kursis selle päeva kuumade teemadega, kogud vajalikke teadmisi, mida sul võib päeva jooksul vaja minna.

6. Treeni. Hommik võib olla parim hetk, mil tegeleda treeninguga. Füüsiline treening parandab tuju ja tõstab energiataset, mis aitab sul päev läbi end hästi tunda.

7. Söö tasakaalustatud hommiksööki. Ega asjata öelda, et hommikusöök on päeva olulisim söögikord. Munad, smuutid – leia oma lemmiksöök ning alusta päeva mõnusate maitseelamustega, mis annavad ka vajalikke toitaineid ja energiat!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles