Seitse märki, et oled kütkestavam, kui oskad arvata

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

30. sünnipäev võib naiste jaoks olla kas hirmutav või hoopis vabastav. Vabastav just selles mõttes, et naine on oma ebakindlustest välja kasvanud või lihtsalt ei viitsi enam nendega tegeleda. Seetõttu pole mingi üllatus, et selles vanuses teavad paljud naised, et tegelikult peitub neis palju enamat, kui nad on siiani arvanud.

YourTango pani kirja seitse märki, mis viitavad sellele, et sa oled tegelikult praegu, hoolimata vanusest, palju kütkestavam, kui oskad arvata. 

1. Ilu on iga inimese puhul erinev

Täiuslikkust pole olemas. Ajakirjad, telesaated, filmid, brändid ja isegi porno näitavad ilu ning täiuslikkust, mida pole tegelikult olemas ning millele ei tasuks tähelepanu pöörata. Teatud vanuses võrdleme end pidevalt teistega, ent see võib tekitada vaid õnnetust ja ebakindlust. Kui me aga mõistame, et meie ilu on ainukordne ja seda ei tasu teistega võrrelda, saame tunda end tõeliselt enesekindlalt.

Saladus peitub selles, et oma vigade, ainulaadsete omaduste ja ebatäiuslikkuse hindamine muudab meid seksikaks. Kui astud ruumi ja mõtled endamisi, et oled imeline olevus, siis näevad seda ka teised. Sa ei pea end teistega võrdlema ega saagi seda teha, sest sa saad vaid iseendaks jääda.

2. Välimus ei dikteeri sisemust

Kas oled tähele pannud, et paljud inimesed räägivad enesearmastusest, enesekindlusest, enesehinnangust ja armuelust läbi oma välimuse? Igaüks meist peaks iseendaga rahul olema ja hindama end läbi oma huvialade, annete, kaastundlikkuse, headuse, lahkuse, tööeetika jm positiivsete omaduste. Need on asjad, mis teevad sinust sinu, seega lase neil tugevustel välja paista ja su elu juhtida. 

3. Ilu on kõrgemal ühiskondlikest ideaalidest

Iga inimene on omal moel ilus. See võib kõlada klišeena, aga tegelikult pole olemas ühte versiooni ilust. Kuigi moemaailmast võib kõlada soovitus olla piitspeenike, sest ainult see on «ilus», siis tegelikult pole see realistlik. Tavaline inimene ei näe selline välja. Pea meeles, et ilu eksisteeris ammu enne seda, kui ilu hakati sõnadesse panema ja seda massiliselt tootma.

4. Igal inimesel on üks eriline joon, ka sinul

Mis on sulle omane ja mida sa julged nimetada ainulaadseks? Kas sinus peituvad head juhiomadused või oled sa väga hea kuulaja? Kas ükski pidu ei alga enne, kui sina pole kohale jõudnud? Need on väikesed asjad, ent need võivad muuta sind väga atraktiivseks. Leia oma tugevused ja lase neil end juhtida. Inimesed – sõbrad, kallimad, kolleegid – panevad selliseid omadusi tähele. Ja mõnele võid sa just nende omaduste tõttu meeldida.

5. Teadmised ja kogemused on väga seksikad

Kui oled elus nii mõndagi kogenud, siis ilmselt oled nii mõndagi ka õppinud. Hindamatud kogemused, uued ideed ja avastused on ääretult olulised. See, kui saad oma teadmisi ja kogemusi ka teistega jagada, muudab sind väga seksikaks. Ära alahinda oma kogemusi, oskusi ja teadmisi, sul võib teistele nii mõndagi pakkuda olla.

6. Ka mittehoolimine on seksikas

Tead, mis veel muudab sind teiste silmis kütkestavaks? See, kui sa ei hooli ideaalidest, standarditest, ebaõiglasest mõõdusüsteemist ja tõekspidamistest, mida ühiskond sulle peale surub. Ühel hetkel taipad, et täiuslikkus on kättesaamatu ja palju lahedam ning seksikam on see, kui ajad muretult oma asja. 

7. Sa oled kõigest inimene

Haavatavuse, nõrkuste ja vajaduste näitamine võib vahel mõjuda väga kütkestavalt. Palju parem on olla inimene, kes on tõeline ja ebatäiuslik, kes vajab armastust ja kaastunnet, kui tundetu robot. Kui sa oled tõeline, aus ja siiras, siis oled sa ka veetlev. 

Pea neid punkte meeles järgmine kord, kui muretsed sellepärast, mis mulje võib sinust teistele jääda. Kõige olulisem on see, et oleksid tõeline ja aus ning näitaksid seda välja.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles