Marit Bjørgen õpetab oma kodulehel, kuidas lõheburgerit küpsetada

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Marit Björgen
Marit Björgen Foto: SCANPIX

Kolmekordne olümpiavõitja Marit Bjørgen avas paar nädalat tagasi oma kodulehekülje ning lisaks endast rääkimisele annab ta seal ka näpunäiteid, kuidas maitsvaid kalaroogi valmistada.

Kuigi Bjørgen on juba aastaid suusamaailma paremikku kuulunud, polnud tal siiani oma kodulehekülge, rääkimata kontodest sotsiaalvõrgustikes.

«Facebook on neile, kes on uudishimulikud ja tahavad teiste eludest rohkem teada saada,» põhjendas ta kunagi ajalehele Adressavisen, miks ta selliste portaalide vastu on. «Mul polnud varem ka kodulehekülge vaja, aga nüüd tunnen, et pean selle siiski tegema, et oma sponsoreid reklaamida.»

Lehekülg sai lõpuks valmis oktoobri keskpaigas ning esialgu on see vaid norrakeelne. Oskajad võivad sealt aga lugeda Børgeni elu ja karjääri kohta ning hoida silma peal tema pildiblogil, kus ta oma värskemaid tegevusi kajastab.

Bjørgeni kodulehekülge eristab teiste suusatajate omadest aga see, et norralanna toob seal poolehoidjatele ära oma lemmikuimad kalaroogade retseptid.

«Kala on minu toitumises väga tähtis osa. Siin leheküljel jagan teiega oma lemmikretsepte,» kirjutab Bjørgen.

Nagu selgub, on tema lemmikuteks lõheburgerid ja erinevatest mereandidest koosnev roog nimega «Ookeani aarded».

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles