Kaisa Oja: elu pakutud valikud tuleb ära kasutada!

Marina Lohk
, vanemtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kaisa Oja.
Kaisa Oja. Foto: SCANPIX

Kaisa Oja (26) ütles ajakirjale Anne & Stiil antud intervjuus, et kui talle pakuti tantsusaate juhtimist, mõtles ta, et äkki valmistatakse teda sellega millekski veel ägedamaks ette - kuid mitte tingimata televisiooni kontekstis. «Igal juhul tuleb elu pakutud valikud ära kasutada!»
 

Kui tema elukaaslane, tantsija Marko Mehine (23) vangutab siiani pead, et naine julges sellisele pöörasele riskile minna, siis sõbranna Liina Reinthali Kaisa otsus ei üllatanud: «Kui on vaja tööd teha, pühendab ta end 200 protsenti tööle, ning kui on vaja pidutseda, pidutseb ta 200 protsenti.»

Seda arvestades ei tasu ka imestada, et Kaisal, kes näeb enamasti välja tõeline superbeib ning kelle salakaval eesmärk näib olevat inimesi jalust niita, on igapäevaelus ette näidata kaks kõrgharidust (füsioteraapia ja koreograafia võistlustantsijatele), viis töökohta ja - nagu sellest veel vähe oleks - isegi Tartu vallavolikogu aseesimehe staatus.

Nüüd on ta plaani võtnud ka magistrikraadi, sest tal käib väike konkurents poolteist aastat noorema õe Kadiga, kes on samuti aastaid võistlustantsu harrastanud kaunitar, kuid õpingute alal juuramagistrina õele silmad ette andnud.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles