Foto: John Legend ja Chrissy Teigen teatasid lapseootusest

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Chrissy Teigen, John Legend arrives at the 2015 MTV Video Music Awards held at Microsoft Theater in Los Angeles, CA on August 30, 2015
Chrissy Teigen, John Legend arrives at the 2015 MTV Video Music Awards held at Microsoft Theater in Los Angeles, CA on August 30, 2015 Foto: Sipa USA/Sthanlee Mirador/Sipa USA

Muusik John Legend ja modell Chrissy Teigen ootavad oma esimest ühist last.

Paar, kes abiellus 2013.aastal andis lapseootusest teada sotsiaalmeedia kaudu pärast kuid lapsesaamise eest võideldes, vahendab Female First.

«John ja mina teatame rõõmuga, et me oleme lapseootel. Nagu paljud teist teavad, oleme püüdnud last saada juba mõnda aega. See ei olnud kerge, aga me jätkasime üritamist, sest me ei saa oodata, et tuua oma esimest last siia maailma ja oma peret kasvatada. Oleme nii põnevil, et see lõpuks juhtub. Tänud kõigile armastuse ja heade soovide eest. Jään ootama kõhukese katsumisi,» kirjutas Chrissy Teigen Instagrami postitatud rõõmsa foto alla.

Foto: Instagram

Chrissy teatas mõni aeg tagasi, et nad soovivad saada suurt peret. Paar sooviks saada 3-4 oma last ja siis mõned juurde adopteerida.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles