Lugeja kirjutab: seksikas mees valib riideid vastavalt olukorrale

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Lugejamängust võtab osa ka Triin, kes kirjutab, et seksikas mees valib rõivaid vastavalt olukorrale ning muuseas mainib, et plusspunkte saab seksikas mees selle eest, kui ta kasutab head parfüümi.

Seksikas mees ei ole alati ilmtingimata viigitud ja hoolikalt seitlisse kammitud, seksikas mees kohandab oma väljanägemist vastavalt olukorrale. Teatrisse minnes tahan imetleda oma meest ülikonnas ja sileda lõuaga; kui läheme nädalavahetusel metsa, näeb ta kõige kuumem välja mugavaks kulunud teksades ja paaripäevase habemetüükaga.

Seksikas mees kannab riideid, mis on puhtad ja mis väga oluline – talle parajad ja hästiistuvad. Ükski pintsak ei näe lahe välja, kui see kõhu ümbert kinni ei ulatu või vastupidi, liiga suur on. Sel juhul näeb härra välja nagu koolipoiss, kes isa pintsaku salaja selga on ajanud.

Mees, su seksikus saab veel plusspunkte, kui nina sinu põse vastu pannes on tunda hea parfüümi õrna hõngu. Ja kui su silmades on elujanuline poisilikult sädelev pilk, saad mitte kõige parema lipsuvaliku andeks nagu nalja.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles