Millised teksased tuleks pikemalt mõtlemata kapist välja visata?

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Naised armastavad teksapükse, kuid aeg-ajalt tuleb teksapaarist kulumise tõttu loobuda. USAs on rõivakauplus Madewell teinud teksastest loobumise eriti lihtsaks: vana teksapaar tuleb lihtsalt viia kogumispunkti, kust see liigub edasi taaskasutusse. Madewelli disainidirektor Joyce Lee jagas nõuandeid, millised püksid tasuks välja visata ja millised teksatrendid meid ees ootavad.

Scanpix
Scanpix Foto: SCANPIX

Joyce Lee sõnas, et pikemalt mõtlemata tuleks kapist välja visata väga madala vöökohaga teksased, välja veninud teksapüksid ja sellised teksased, mis on mitmest kohast rebenenud. Kuna Lee on moevaldkonnas üsna pikka aega tegutsenud, siis tasub tema soovitusi tõsiselt võtta, soovitab Glamour.

Lee sõnul ei kao skinny-stiilis liibuvad teksased veel kusagile, kuigi nende lõige võib veidike muutuda. «Skinny-teksased on veel mõnda aega trendikad, kuid nende sääreosa lõige on muutumas sirgemaks,» selgitas ta ja lisas, et palju elevust tekitavad ka alt laienevad teksased. «Uued pikkused ja kõrgem vööosa jätavad värskema mulje ja just seda ongi vaja, et teksamoodi veidi uuendust tuua.»

Ta märkis ka seda, et teksamoes on comeback'i tegemas 1970. aastate stiilis teksased ja teksarõivad.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles