Jõulutooted: uudsel kujul verikäkk, piparkoogiga kohuke ja jõuluporter

Tarbija24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Täiendused tänavustele talvetoodetele: jõuluporter, käkkvorst ja piparkoogikohuke.
Täiendused tänavustele talvetoodetele: jõuluporter, käkkvorst ja piparkoogikohuke. Foto: Tootjate fotod

Toidutööstus toob hoolega müügile uusi talvetooteid, täna teatasid oma jõulutoodetest Maagi liha- ja piimatööstus ning A. Le Coq.

Käkkvorst

Maag lihatööstus tõi Rannarootsi kaubamärgi all uudistootena müügile klassikalise verikäki uudsel kujul ehk käkkvorsti. Toote sisu on sama, mis tavalisel verikäkil, kuid vorm uus. Vorsti kujul verikäkki võib valmistaja õpetuse järgi serveerida näiteks lootsikuteks või ratasteks lõigatuna ning selle kõrvale sobivad traditsioonilised lisandid nagu pohlamoos, hapukoor ja kõrvitsasalat. Käkkvorst on pakendatud 330-grammisesse pakendisse ning selle hind kaupluses ligi 18 krooni.

Piparkoogikohuke

Maag piimatööstus tõi müügile magusa jõulutoote – Jänksi piparkoogikohukese. Sama toode on talvel müügil olnud ka varasematel aastatel. Kohukese sisuks on vanillikohupiim, millele on lisatud kihiti piparkook. Kogu maiustus on pealt kaetud šokolaadiglasuuriga. Tavapärasest kohukesest on piparkoogikihiga kohuke toitvam ja ka raskem -  see kaalub 52 grammi ehk  kolmandiku võrra rohkem. Kohukese soovituslik hind on alla kuue krooni. Müügile jääb toode jaanuari keskpaigani.

Jõuluporter

A. Le Coq alustas täna jõulupühadeks pruulitud jõuluporteri müüki. Õlle valmistamisel on tehase kirjelduse järgi kasutatud erihumalaid, karamell- ja tumedaid röstlinnaseid, millest tuleb ka õlle tume mustjaspruun värv ja iseloomulik tummine maitse. Jõuluporteri alkoholisisaldus 6,5 protsenti ja seda müüakse pooleliitristes klaaspudelites. Pudeli soovituslik hind jääb 13-14 krooni kanti.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles