Eesti naine kaotas oma mehe Tai prostituudile

Marina Lohk
, vanemtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

64-aastane Ülle kaotas endast üksteist aastat noorema mehe, kellega on üle 20 aasta koos elanud, 26-aastasele Tai üksikemast prostituudile, kes mehe sõpradega ette võetud reisi ajal ära võlus.
 

Ülle rääkis Õhtulehele, et viimastel aastatel, kui metsa- ja põlluandide kokkuostuga tegelev mees oli korraliku rahavaru kogunud, võttis paar ette nii mõnegi reisi kaugetesse riikidesse - Kuubasse, Mehhikosse, Brasiiliasse, Venezuelasse, Egiptusesse, Türki ja Taisse.

Viimasesse otsustas mees eelmise aasta detsembris koos sõpradega uuesti minna ning pärast kolmenädalast reisi koju naastes ütles ta, et leidis sealt armastuse ja Üllega on nüüd kõik.

Mehe kinnitusel on Tai armastatul tema vastu tunded ja ta on nõustunud oma vana ameti jätma ning teda truult ootama - seda muidugi tingimusel, kui saab mehelt elamiseks piisavalt raha.

Ülle jagab pärast reisi Taisse raha saatva mehega endiselt elamispinda ja aeg-ajalt vooditki ning loodab, et mehel ühel päeval mõistus pähe tuleb - seni plaanib aga mees detsembris juba kolmeks kuuks Taisse minekut.
 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles